ONE

Kunskap som ger energi

Traineebloggen

Här i traineebloggen får du möjlighet att följa våra fem traineer i deras vardag. De delar med sig av sina upplevelser via veckovisa dagboksinlägg. Traineerna som går traineeprogrammet för projektledare/specialister heter Louice, Simon, Emelie, Dekan och Farman.

Läs mer om traineeprogrammet för projektledare

Emelie logistikansvarig i stort projekt

Så var det min tur att skriva igen. Tiden går fort och nu är det ganska precis ett år sedan jag skrev på mitt anställningsavtal på ONE Nordic och mycket har hänt sedan dess. Sedan senast har vi hunnit slutföra utbildningen i projektledarskap. En väldigt bra och lärorik utbildning! Det är intressant att lära sig om olika personligheter och utvecklingsnivåer och hur man bland annat anpassar sitt ledarskap till detta.

Emelie logistikansvarig i stort projekt

Farman i vindkraftprojekt

Hej, Farman här igen. Nu är det min tur att skriva traineebloggen och det har hänt mycket spännande sedan sist. Jag har arbetat i ett vindkraftsprojekt där vi installerade en temporär transformator i -17 grader. Och vindstilla var det inte om vi säger så. Jag vill bara säga ”stor tumme upp” till alla er kollegor som dagligen arbetar där ute i den kylan. På bilden har vi byggt ett vindskydd då det blåste extra mycket.

Farman i vindkraftprojekt