ONE

Kunskap som ger energi

Traineebloggen

Här i traineebloggen får du möjlighet att följa våra fem traineer i deras vardag. De delar med sig av sina upplevelser via veckovisa dagboksinlägg. Traineerna som går traineeprogrammet för projektledare/specialister heter Louice, Simon, Emelie, Dekan och Farman.

Läs mer om traineeprogrammet för projektledare

Louice har blivit tilldelad sitt koncernövergripande verksamhetsprojekt

Alla traineer har nu fått varsitt koncernövergripande verksamhetsprojekt som kommer startas upp inom de närmsta veckorna. Jag kommer att bli delaktig i ONE Nordics ERP-projektet där jag ska arbeta som projektledare och ansvara för att ta fram en process för budget, uppföljning och prognosarbete som ska fungera som stöd för projektledare och chefer. Det ska bli väldigt roligt och spännande att få vara delaktig i ett så stort koncernövergripande projekt! Jag kommer i och med detta projekt att få spendera en del tid på vårt huvudkontor i Malmö. Parallellt med detta kommer jag också arbeta som projektledare för olika projekt inom vår fältverksamhet i norra Sverige.

Louice har blivit tilldelad sitt koncernövergripande verksamhetsprojekt

Emelie berättar bl a om hur hon hjälpte till i ett stormdrabbat Roslagen

Sedan mitt senaste blogginlägg har det skett en del spännande förändringar för min del. Exempelvis så har jag bytt avdelning till Service Stockholm där jag kommer gå in som delprojektledare för vårt projekt FSE815 i Förbifart Stockholm. Det känns utmanande men samtidigt väldigt kul att få komma in i ett så stort och omfattande projekt.

Emelie berättar bl a om hur hon hjälpte till i ett stormdrabbat Roslagen