ONE

Kunskap som ger energi

Traineebloggen

Här i traineebloggen får du möjlighet att följa fyra av våra fem traineer i deras vardag. De delar med sig av sina upplevelser via veckovisa dagboksinlägg. Traineerna som går traineeprogrammet för projektledare/specialister heter Louice, Simon, Emelie, Dekan och Farman.

Läs mer om traineeprogrammet för projektledare

Dekan berättar om hur det är att arbeta inom trafikområdet

Den här veckan är det min tur att få berätta om mig själv och mina upplevelser som trainee på ONE Nordic. Jag heter Dekan och är en nybakad civilingenjör i maskinteknik, med inriktning produktutveckling. En traineetjänst på ett utvecklande teknikbolag var vad jag sökte efter mina studieår. Så när ONE Nordics erbjudande dök upp kunde jag inget annat än att tacka ja och hoppa på tåget.

Läs mer om Dekans fältpraktik

Simon i laboratorium och fält med en massa elmätare

Denna vecka stannar bloggen till hos mig, Simon, på Mätteknik i Malmö. De senaste tre veckorna har jag flängt runt i både laboratorium och fältmiljö och hunnit se en väldig massa elmätare! Eftersom all elkonsumtion ska mätas hittar man mätare i allt från kolonistugor till köpcentrum, industrier och stora stationer och ställverk. I labbet håller vi dessutom på med mätare för gas, vatten och värme.

Läs mer om Simons äventyr