ONE

Kunskap som ger energi

Traineebloggen

Här i traineebloggen får du möjlighet att följa våra fem traineer i deras vardag. De delar med sig av sina upplevelser via veckovisa dagboksinlägg. Traineerna som går traineeprogrammet för projektledare/specialister heter Isak, Simon, Felix, Sara, Aleksandra och Lisa.

Läs mer om traineeprogrammet för projektledare

Sara har fullt upp med ta fram nya avtal och att vara superuser

Hej! Sara heter jag och jobbar som projektledartrainee i Norrköping tillsammans med Isak. verksamheten i Norrköping har gått på högvarv och våra montörer håller ett fantastiskt tempo. Därmed finns det mycket som jag kunnat bistå våra projektledare med. Bland annat har jag fått chansen att ta fram nya underhållsavtal vilket inneburit allt från kundbesök till kalkyler och avtalsformulering. Jag har också hjälpt till att beställa material, följa upp arbeten och fakturera kund. Genom många små mindre uppgifter har jag fått en bra överblick över hela verksamheten!

Sara har fullt upp med ta fram nya avtal och att vara superuser

Felix berättar om dråligt missöde, spännande tid i unikt laboratorium och komplexa kunduppdrag inom Mätteknik

Hej alla Bloggläsare! Felix heter jag och det här är första gången jag får nöjet att blogga för ONE Nordic. Tänk att jag redan varit här i snart tre månader!I och med att det är första gången jag skriver så får ni en kort bakgrund innan jag dyker ned i berättandet. Innan jag började på ONE Nordic läste jag teknisk fysik på LTH i Lund och sitter numera på ONE Nordic Mätteknik nere i Malmö. Mätteknik är den avdelning som kan och gör allt gällande energimätning – labbtjänster, byten, testning, insamling av data, you name it.

Felix berättar om dråligt missöde, spännande tid i unikt laboratorium och komplexa kunduppdrag inom Mätteknik