ONE

Kunskap som ger energi

Traineebloggen

Här i traineebloggen får du möjlighet att följa våra 4 traineer i deras vardag. De delar med sig av sina upplevelser via veckovisa dagboksinlägg. Traineerna som går traineeprogrammet för projektledare/specialister heter Simon, Lisa, Isak och Sara.

Läs mer om traineeprogrammet för projektledare

Isak börjar bli varm i kläderna i sin projektledarroll

Hej! Speciella tider i världen just nu men verksamheten i Norrköping med omnejd rullar på. Dagarna på jobbet (och ibland nätterna) riktar mer och mer in sig på projektledningsbiten inom vårt verksamhetsområde. Mycket av det jag är delaktig i är kopplat till spårvägsdriften och då framförallt på likriktarstationerna som distribuerar 750 V likspänning till kontaktledningen.

Isak börjar bli varm i kläderna i sin projektledarroll

Sara berättar om hur hon stöttar verksamheten i Norrköping

Hej, våren har fortsatt på ett minst sagt omtumlande vis. Vårt nya affärssystem införs först i höst vilket har ändrat mina arbetsuppgifter en hel del. Jag jobbar nu mycket mot våra kunder inom belysning. I huvudsak sysslar jag med teknisk dokumentation av de många satsningar som gjorts inom park- och gatumiljö i närområdet. Jag ser till att kartsystem och teknisk information är uppdaterad.

Sara berättar om hur hon stöttar verksamheten i Norrköping