ONE

Kunskap som ger energi

Dekan berättar om de senaste spännande och roliga veckorna

Hej alla kära läsare och följare.

Då var det min tur att blogga igen. Veckans blogg kommer att innehålla många bilder från den senaste tidens aktiviteter vi har haft i traineegruppen och lite annat smått och gott. Jag vill först och främst tacka alla fantastiska kollegor från kontoret i Helsingborg, där jag har gått min beredningsfas. Vill framför allt rikta ett stort tack till en beredningstekniker vid namn Predrag för all stöttning och hjälp. 

En annan del av en projektledarens roll är servicepersonalens säkerhet. För att upprätthålla rätt nivå av säkerhet på våra arbetsplatser, utförs skyddsronder med jämna mellanrum. Jag fick privilegiet att följa med på en skyddsrond på ett av våra projekt i Halland. Vi besökte ett vattenkraftverk där ett större ombyggnationsarbete pågick.   

 

Under veckan fick vi traineer åter ses i Malmö för att gå en tredagarskurs i projektledning. Kursen är en av flera etapper i ämnet projektledning. Under tre dagar fick vi lära oss grunderna i modern projektledning och dess olika faser. Kurstillfällena är ypperliga lägen för oss trainees att umgås, lära känna varandra bättre och dela med oss av varandras upplevelser. Under den senaste träffen hann vi med att bowla och överraska hela huvudkontoret med ett spontant Luciatåg.

Jag vill avsluta veckans blogg med en julhälsning från oss alla på ONE Nordic till er alla läsare. Ha nu en riktigt god jul och ett gott nytt år.  

Calle arbetar som arbetsledare för seriebytet i våra två större belysningsavtal för Stockholms Stad

Dags för ny traineeblogg! Senast skrev jag om hur jag i mitt uppdrag i Segeltorp fått ansvaret som arbetsledare för seriebytet i våra två större belysningsavtal för Stockholms Stad. Det börjar närma sig slutet av seriebytesprojektet, så jag tänker ägna detta blogginlägg åt en utvärdering om vad jag lärt mig, vad jag fått göra och hur det gått.

Calle arbetar som arbetsledare för seriebytet i våra två större belysningsavtal för Stockholms Stad