ONE

Kunskap som ger energi

Farman berättar om att sin beredarpraktik m.m.

Hej, det var ett tag sen! Sist vi sågs så var jag ute på fältpraktik och driftsatte en temporär transformator. Nu är jag redan inne i projektledarpraktiken och har hunnit avsluta konstruktions-/ beredningspraktiken.

Under konstruktions- och beredningspraktiken fick jag arbeta mycket i CAD-verktyg. Den mesta av tiden satt jag med andra ord vid datorn och ritade. Jag hann med många spännande projekt. Denna praktikfas var väldigt rolig och just konstruktion är något som jag skulle vilja utvecklas mer inom. 

Projektledarpraktiken har nyligen börjat och nu hjälper jag projektledarna i olika projekt med diverse arbetsuppgifter. Jag ser mycket fram emot denna praktikperiod, vilken kommer pågå fram till januari 2020 och jag hoppas på en bra utveckling. 

Vi har haft några interna utbildningar under december och där jag har träffat de andra traineerna. Det var jättekul att se dem och höra om deras utveckling, de växer upp så fort :-).

Dagens gåta: På bilden ser du vad vi ser varje dag på våran lunchpromenad i Sundvsall. Du får gissa vilket djur som gör detta. 

Tills nästa gång…..   //Farman

Calle arbetar som arbetsledare för seriebytet i våra två större belysningsavtal för Stockholms Stad

Dags för ny traineeblogg! Senast skrev jag om hur jag i mitt uppdrag i Segeltorp fått ansvaret som arbetsledare för seriebytet i våra två större belysningsavtal för Stockholms Stad. Det börjar närma sig slutet av seriebytesprojektet, så jag tänker ägna detta blogginlägg åt en utvärdering om vad jag lärt mig, vad jag fått göra och hur det gått.

Calle arbetar som arbetsledare för seriebytet i våra två större belysningsavtal för Stockholms Stad