ONE

Kunskap som ger energi

Louice klättar med stolpskor

Louice berättar om sina senaste veckor när hon arbetat inom lokalnät och varit på en spännande EBR-utbildning i Alstermo.

Fältpraktiken är nu över och sista veckan spenderades på vår etbalering i Sollefteå där jag fick följa med ut och se hur vi arbetar med underhåll och service på lokalnät. Jag fick  bland annat se när de högg ner träd, koppla in el till en kund samt testa på stolpklättring. Det har varit väldigt roligt och lärorikt att få följa med montörerna och teknikerna under fältpraktikveckorna och vill rikta ett stort tack till alla som jag jobbat med!

Nu har beredningsfasen börjat och denna veckan har jag, Farman, Dekan och Emelie varit på utbildning i Alstermo där vi lärt oss mer om EBR. Vi har gått igenom bland annat kostnadskalkylering och även praktiskt fått se och testa konstruktionerna som finns på anläggningen i Alstermo. Det var dessutom riktigt roligt att få träffa de andra traineerna igen.

Utbildningen var även en bra förberedelse för kommande veckor när jag ska till Strömsund och hänga på beredningsteknikerna som arbetar där. Förutom beredningen så har jag även fått ett eget mindre projekt att planera och ansvara över för att mjukstarta min kommande roll som projektledare. Det kommer vara fullt upp veckorna framöver vilket jag ser fram emot!

Calle arbetar som arbetsledare för seriebytet i våra två större belysningsavtal för Stockholms Stad

Dags för ny traineeblogg! Senast skrev jag om hur jag i mitt uppdrag i Segeltorp fått ansvaret som arbetsledare för seriebytet i våra två större belysningsavtal för Stockholms Stad. Det börjar närma sig slutet av seriebytesprojektet, så jag tänker ägna detta blogginlägg åt en utvärdering om vad jag lärt mig, vad jag fått göra och hur det gått.

Calle arbetar som arbetsledare för seriebytet i våra två större belysningsavtal för Stockholms Stad