ONE

Kunskap som ger energi

Sara berättar om hur hon stöttar verksamheten i Norrköping

Hej, våren har fortsatt på ett minst sagt omtumlande vis. Vårt nya affärssystem införs först i höst vilket har ändrat mina arbetsuppgifter en hel del. Jag jobbar nu mycket mot våra kunder inom belysning. I huvudsak sysslar jag med teknisk dokumentation av de många satsningar som gjorts inom park- och gatumiljö i närområdet. Jag ser till att kartsystem och teknisk information är uppdaterad.

Det har varit ett bra sätt att få förståelse för både tekniken och genomförandet av projekt inom infrastruktur. Jag sammanställer underlag från stadsplanerare och entreprenörer samt kompletterar med kontakt med både beställare, entreprenörer och installatörer.

Utöver mina uppdrag inom belysning stöttar jag min avdelning med olika uppdrag. Det handlar om kompetensutveckling, produktionsplanering och utveckling av våra rutiner. I dessa tider passar det bra att fokusera på kärnverksamheten och se till att vi förblir stabila genom blåsiga tider.
 
Hälsningar,
Sara, projektledartrainee i Norrköping.

Calle arbetar som arbetsledare för seriebytet i våra två större belysningsavtal för Stockholms Stad

Dags för ny traineeblogg! Senast skrev jag om hur jag i mitt uppdrag i Segeltorp fått ansvaret som arbetsledare för seriebytet i våra två större belysningsavtal för Stockholms Stad. Det börjar närma sig slutet av seriebytesprojektet, så jag tänker ägna detta blogginlägg åt en utvärdering om vad jag lärt mig, vad jag fått göra och hur det gått.

Calle arbetar som arbetsledare för seriebytet i våra två större belysningsavtal för Stockholms Stad