ONE

Kunskap som ger energi

Sara berättar om hur hon stöttar verksamheten i Norrköping

Hej, våren har fortsatt på ett minst sagt omtumlande vis. Vårt nya affärssystem införs först i höst vilket har ändrat mina arbetsuppgifter en hel del. Jag jobbar nu mycket mot våra kunder inom belysning. I huvudsak sysslar jag med teknisk dokumentation av de många satsningar som gjorts inom park- och gatumiljö i närområdet. Jag ser till att kartsystem och teknisk information är uppdaterad.

Det har varit ett bra sätt att få förståelse för både tekniken och genomförandet av projekt inom infrastruktur. Jag sammanställer underlag från stadsplanerare och entreprenörer samt kompletterar med kontakt med både beställare, entreprenörer och installatörer.

Utöver mina uppdrag inom belysning stöttar jag min avdelning med olika uppdrag. Det handlar om kompetensutveckling, produktionsplanering och utveckling av våra rutiner. I dessa tider passar det bra att fokusera på kärnverksamheten och se till att vi förblir stabila genom blåsiga tider.
 
Hälsningar,
Sara, projektledartrainee i Norrköping.

Otroligt att jag får vara med och driva energisamhället framåt

Det har alltid varit en stor dröm för mig att få jobba med elproduktion och om det är något man har fått på sin tid på ONE Nordic så är det respekt för våra vattenkraftverk! Som en snabb påminnelse så är mitt namn Stefan och jag är den projektledartrainee som arbetar med digitaliseringsprojekt inom hydro (vattenkraften).

Otroligt att jag får vara med och driva energisamhället framåt