ONE

Kunskap som ger energi

Välkommen till ONE Nordics traineeprogram för projektledare/specialister!

Vill du utvecklas inom teknik, projektledning och ledarskap i en spännande miljö och i kundprojekt där vi bygger ”Det nya energisamhället”?

ONE Nordic är ett företag som satsar på unga talanger. Som trainee på ONE Nordic blir du anställd hos en av Sveriges största leverantörer av tekniska tjänster, underhåll och entreprenad inom energisektorn. Vårt traineeprogram är den perfekta bryggan mellan studier och arbetsliv. Vårt traineeprogram är en del av företagets långsiktiga försörjning av medarbetare i nyckelpositioner. Som trainee erbjuder vi dig en unik start på din karriär. Genom rollen som trainee inom ONE Nordic ges du möjlighet att få en helhetssyn över energisektorn, ett brett kontaktnät i branschen, unika kunskaper och personlig utveckling. Efter programmet tror vi att du har förutsättningar att göra en lysande karriär inom ONE Nordic! 

Om ONE Nordics traineeprogram

ONE Nordics traineeprogram är öppet för nyexaminerade civilingenjörer och ingenjörer från högskola eller universitet. 

 • Uppstarten är dels en introduktion på den ort du är placerad, dels ett par intensivdagar tillsammans med hela traineegruppen där ni bland annat möter koncern ledningen och andra nyckelpersoner.
 • Praktikperioder. Under programmets 18 månader får du, med stöd av handledare, möjlighet att arbeta med projektledning, konstruktionsarbete, anbud och kalkylering samt ekonomi och inköp. Arbete ute i fält ingår som en del av traineeperioden. 
 • Ett gemensamt utbildningsprogram löper parallellt med praktikperioderna. Utbildningsprogrammet samlar hela traineegruppen och ger dig en god plattform inom många viktiga områden så som ledarskap, projektledning, entreprenadjuridik och kommunikation.
 • Parallellt med ordinarie arbete kommer du även delta i utvecklingsaktiviteter i koncerngemensamma ONE-projekt
 • Uppföljning, coaching, omladdning sker mellanpraktikperioderna både i grupp och individuellt.
 • Avslutet består av summering, utvärdering och en diplomeringsceremoni.
 • Programmet är certifierat av traineeguiden.se vilket innebär att det uppfyller vissa krav, såsom bland annat en tillsvidareanställning, en marknadsmässig ingångslön och att det finns ett gediget och genomarbetat program för hela programperioden.
 • Ett högre syfte: På ett mer övergripande plan bidrar du till ONE Nordics vision om att bygga "Det nya energisamhället". ONE Nordics mål är att ligga i täten och bistå energiproducenter, distributörer och energianvändare att bygga nya samt att underhålla, modernisera och optimera befintliga anläggningar så att de är så effektiva och tillgängliga som möjligt samt att de följersenaste miljö-, kvalitets- och lagkrav.
 • MER INFORMATION

Fakta om traineeprogrammet 2019

 • Ansökningsperiod: 2018-11-10–2019-02-28
 • Urvals- och intervjuperiod: 2019-03-01–2019-04-30 (sker löpande från 10 nov)
 • Startdatum: September 2019
 • Period för traineeprogrammet: sep 2019 - feb 2021 (18 mån)

Traineeplatser att söka

Målgrupp för vårt traineeprogram är drivna civilingenjörer och högskoleingenjörer. I år söker vi traineer till malmö, Örebro och Karlstad.

Gå direkt till ansökan

Malmö
Örebro
Karlstad

Rekryteringskontakt
Ulrika Delin, ulrika.delin(@)one-nordic.se