ONE

Kunskap som ger energi

ONE Nordic statsar på Traineeprogram för att säkra framtidens arbetskraft i energibranschen

ONE Nordic har i tillväxttider som dessa behov av elnätsdesigners och ingenjörer. För att uppfylla behovet av kompetensinflöde driver vi två olika traineeprogram; ett för projektledare/specialister på 18 månader och ett för elnätsdesigner på 9 månader. Traineerna får fast anställning och blir placerade på en viss avdelning i en specifierad roll med utsedda handledare och mentorer. Deras vardag planeras efter ett strukturerat program innehållande viktiga delmoment för rollen.

För att traineerna ska få ett bra nätverk inom bolaget anordnar ONE nordic många gemensamma träffar och utbildningar under programmet gång. På så sätt växer de unga upp tillsammans inom koncernen.

Traineeprogram för projektledare/specialister

Vill du utvecklas inom teknik, projektledning och ledarskap i en spännande miljö och i kundprojekt där vi bygger ”Det nya energisamhället”?

Då är vårt traineeprogram för projektledare/specialister rätt plats för dig!

Läs mer

Traineeprogram för elnätsdesigners/beredningstekniker

Vill vara med och designa Sveriges elnät och arbeta i en nyckelposition som elnätsdesigner (även kallad beredningstekniker)?

Är du nyexaminerad nyutexaminerad från högskola eller har du några års arbetslivserfarenhet inom teknik, konstruktion och /eller energi och vill utvecklas och ta en ny riktning i karriären? Vill du arbeta i en spännande miljö i en tillväxtbransch och vara en aktiv del i att bygga ”Det nya energisamhället”? Då är detta rätt chans för dig!

Läs mer