ONE

Kunskap som ger energi

ONE Nordic statsar på Traineeprogram för att säkra framtidens arbetskraft i energibranschen

ONE Nordic har i tillväxttider som dessa behov av elnätsdesigners och ingenjörer. För att uppfylla behovet av kompetensinflöde driver vi två olika traineeprogram; ett för projektledare/specialister på 18 månader och ett för elnätsdesigner på 9 månader.

Traineerna får fast anställning och blir placerade på en viss avdelning i en specifierad roll med utsedda handledare och mentorer. Deras vardag planeras efter ett strukturerat program innehållande viktiga delmoment för rollen. För att traineerna ska få ett bra nätverk inom bolaget anordnar ONE Nordic många gemensamma träffar och utbildningar under programmets gång. På så sätt växer de unga upp tillsammans inom koncernen.

Bra villkor, intressanta jobb och en tillväxtbransch med ett högre syfte – det finns många anledningar till varför man som ung ska söka sig energibranschen och ONE Nordic idag.

Traineeprogram för projektledare/specialister

Traineeprogram för projektledare/specialister

Vill du utveckla Sveriges energiinfrastruktur och utvecklas inom teknik, projektledning och ledarskap i en spännande miljö och i kundprojekt där vi bygger ”Det nya energisamhället”?

Då är ONE Nordics traineeprogram för projektledare/specialister rätt plats för dig!

Läs mer om programmet och hur du ansöker genom att klicka på länken nedan.


Läs mer och ansök
Traineeprogram för elnätsdesigners/beredningstekniker

Traineeprogram för elnätsdesigners/beredningstekniker

Vill vara med och designa Sveriges elnät och arbeta i en nyckelposition som elnätsdesigner (även kallad beredningstekniker)?

Är du nyutexaminerad från högskola eller har du några års arbetslivserfarenhet inom teknik, konstruktion och /eller energi och vill utvecklas och ta en ny riktning i karriären? Vill du arbeta i en spännande miljö i en tillväxtbransch och vara en aktiv del i att bygga ”Det nya energisamhället”? Då är detta rätt chans för dig!

Ansök senast den 30 november 2019.


Läs mer