ONE

Kunskap som ger energi

Välkommen till ONE Nordics Traineeprogram för projektledare/specialister

 söker ingenjörstraineer som vill utveckla Sveriges energiinfrastruktur och bygga "Det nya energisamhället"!

Vill du utvecklas inom teknik, projektledning och ledarskap i en spännande miljö och i kundprojekt i en framtidsbransch? Då är ONE Nordics traineeprogram rätt för dig!

Som trainee på ONE Nordic blir du anställd hos en av Sveriges största leverantörer av tekniska konsulttjänster, underhåll och entreprenad inom energisektorn. Vi erbjuder dig en unik start på din karriär; du får du möjlighet till en helhetssyn över energisektorn, ett brett kontaktnät i branschen, spännande kundprojekt, unika kunskaper och personlig utveckling. 

Programmet är certifierat av traineeguiden.se vilket innebär att det uppfyller vissa krav, såsom bland annat en tillsvidareanställning, en marknadsmässig ingångslön och att det finns ett gediget och genomarbetat program för hela programperioden.

Efter programmet har du alla förutsättningar att göra en lysande karriär inom ONE Nordic! 


     På bilden (fr vänster) ser ni våra nya stjärnor Felix, Simon, Aleksandra, Isak, Sara och Lisa (liggandes på golvet är en nöjd Jonas Arvidsson, vd på ONE Nordic) som bröjade ONE Nordics Taineeprogram i septemer 2019. De har har just påbörjat sina fält- samt beredningspraktiker och kommer därefter starta sina projektledarpraktiker. De har blivit tilldelade varsin handeldare samt en mentor i ledningsgruppen. I december blir de tilldelade varsit koncernövergripande verksamhetsprojekt som de ska projektleda under 2020 - parallellt med sitt ordinarie arbete som projektledare i våra spännande kundprojekt.

Läs gärna mer om deras vardag i Traineebloggen. Vill du komma i kontakt med någon av dem och diskutera traineeprogrammet, skicka då ett email till info@one-nordic.se.

 Programmet är certifierat av traineeguiden.se vilket innebär att det uppfyller vissa krav, såsom bland annat en tillsvidareanställning, en marknadsmässig ingångslön och att det finns ett gediget och genomarbetat program för hela programperioden. Programmet är 12 månader långt och nästa programstart är i september 2020:

 • Uppstarten är dels en introduktion på den ort du är placerad, dels ett par intensivdagar tillsammans med hela traineegruppen där ni bland annat möter koncern ledningen och andra nyckelpersoner.
 • Praktikperioder. Under programmets 12 månader får du, med stöd av handledare, möjlighet att arbeta med projektledning, konstruktionsarbete, anbud och kalkylering samt ekonomi och inköp. Arbete ute i fält ingår som en del av traineeperioden. 
 • Ett gemensamt utbildningsprogram löper parallellt med praktikperioderna. Utbildningsprogrammet samlar hela traineegruppen och ger dig en god plattform inom många viktiga områden så som ledarskap, projektledning, entreprenadjuridik och kommunikation.
 • Parallellt med ordinarie arbete kommer du även delta i utvecklingsaktiviteter i koncerngemensamma ONE-projekt
 • Uppföljning, coaching, omladdning sker mellanpraktikperioderna både i grupp och individuellt.
 • Avslutet består av summering, utvärdering och en diplomeringsceremoni.
 • Ett högre syfte: På ett mer övergripande plan bidrar du till ONE Nordics vision om att bygga "Det nya energisamhället". ONE Nordics mål är att ligga i täten och bistå energiproducenter, distributörer och energianvändare att bygga nya samt att underhålla, modernisera och optimera befintliga anläggningar så att de är så effektiva och tillgängliga som möjligt samt att de följersenaste miljö-, kvalitets- och lagkrav.

Fakta om traineeprogrammet 2020

 • Ansökningsperiod: 2019-10-10–2020-03-14
 • Urvals- och intervjuperiod: 2020-02-28–2020-04-30 (sker löpande från 10 nov)
 • Startdatum: September 2020
 • Period för traineeprogrammet: sep 2020 - sep 2021 (12 mån)

Ansökan

Målgrupp för vårt traineeprogram är drivna civilingenjörer och högskoleingenjörer.

I år söker vi traineer till Örebro, Stockholm, Malmö, Karlstad, Östersund och Karlshamn.

Klicka här för att komma till ansökningsannonserna.

 

Rekryteringskontakt
Andrea.Rexo@one-nordic.se