ONE

Kunskap som ger energi

Välkommen till ONE Nordics traineeprogram för elnätsdesigners!

ONE Nordic söker traineer som vill arbeta i en nyckelposition som elnätsdesigner (även kallad beredningstekniker)

Vill du utvecklas och ta en ny riktning i karriären och arbeta som elnätsdesigner (även kallad beredningstekniker) i en spännande miljö och i kundprojekt där vi bygger ”Det nya energisamhället”? ONE Nordic startar under februari 2019 upp ett 9 månader långt traineeprogram för elnätsdesigners. Vi söker dig som har några års arbetslivserfarenhet med en bakgrund inom teknik, konstruktion, energi och analys och som är kundorienterad, driven och ansvarstagande. Hela energibranschen upplever stor brist på elnätsdesigners och därför har ONE Nordic, som en ledande aktör i branschen, startat upp ett nytt traineeprogram som en del av företagets och branschens långsiktiga försörjning av medarbetare i nyckelpositioner.

Vad gör en elnätsdesigner?
Tjänsten som elnätsdesigner innebär att du ska bereda och projektera all verksamhet inom eldistributionsnät, alltså både nybyggnations- och underhållsprojekt på friledningsnät, jordkabelnät samt i nätstationer. Elnätsdesignern bistår verksamheten med konstruktion, förberedande tekniska underlag (montagehandlingar) och tidsuppskattning inför produktionen. I arbetet ingår tekniska lösningar, markägarkontakter, nätberäkningar, ekonomiska kalkyler, kontakter med kunder och myndigheter, materialbeställningar, dokumentation och uppföljning. 

Vem är du?
Målgrupp för vårt traineeprogram är du som har gymnasieutbildning, YH-utbildning eller liknande samt helst några års arbetslivserfarenhet − gärna med inriktning mot el, teknik, konstruktion, energi och analys. 

Mer information om programmet släpper vi den 1 september.

Fakta om traineeprogrammet

  • Ansökningsperiod: 2018-09-01–2018-10-31
  • Urvals- och intervjuperiod: 2018-11-01–2018-12-31 (intervjuer kan komma att ske löpande)
  • Startdatum: Feb 2019
  • Period för traineeprogrammet: Feb 2019 - okt 2019 (9 mån)

Traineeplatser att söka

Intaget för traineeprogrammet öppnar den 1 september, så håll utkik här på hemsidan efter jobbannons för ansökan.


Rekryteringskontakt

Camilla Zahari, camilla.zahari(@)one-nordic.se