ONE

Kunskap som ger energi

Vill du vara med och innovera och uppgradera vattenkraften? Vi söker 30 nya nyckelspelare till Sveriges ledande ingenjörs- och servicebolag inom vattenkraft.

Just nu har vi över 100 ingenjörskonsulter och 130 servicetekniker ute på uppdrag hos vattenkraftkunder med tuffa krav. Nu behöver vi ytterligare 30 medarbetare för att möta marknadens och våra kunders ökade behov. Vi söker automationsingenjörer, projektledare och reläprovare till våra etableringar i Karlstad, Bollnäs, Borlänge, Sundsvall och Östersund. Vill du vara med på vår spännande innovations- och tillväxtresa inom vattenkraften? Då är detta något för dig!

Med över 230 medarbetare enbart dedikerade till vattenkraften är ONE Nordics affärsområde Hydro ett av Sveriges största och ledande ingenjörs- och serviceverksamheter inom vattenkraftsektorn. Vi har avtal med branschens största aktörer (läs mer om vårt ett av våra stora avtal för Fortum) vilket innebär att vi kan erbjuda våra medarbetare bland de mest spännande projekten inom innovation, modernisering, digitalisering, teknisk uppdragering samt drift- och underhåll av vattenkraftanläggningar där vi är med och bygger det nya energisamhället för nästa generation. Vattenkraftens betydelse ökar allt mer i ett framtida energisystem med krav på en högre andel fossilfri produktion.

ONE Nordic tillhandahåller tjänster från tidiga skeden såsom koncept och förstudier till genomförande och implementering samt drift och underhåll. Detta inkluderar expertis från alla tekniska områden som t.ex. dammsäkerhet och -teknik, mekanik, automation, luckturbin- och generatorteknik samt el- och kontroll. Hos oss arbetar du nära projketets alla faser - från ax till limpa. Arbetet erbjuder variation med arbete både på kontor och ute på vattenkraftanläggningarna, flexibel arbetstid, kundkontakter och ett stort eget ansvar.

Läs mer om vårt största uppdrag för

Sök redan idag - kontakta mig om du har frågor!

Har du frågor eller är intresserad av att veta mer är du välkommen att ringa mig - rekryteringsansvarig Peder Berggren på tel 0703-66 85 33. Vi tar emot ansökningar löpande så ansök gärna omgående. Se länkar till alla lediga tjänster nedan. Sista ansökningsdag är den 30 september.

Ansök till våra lediga tjänster senast den 30 september

Ansök till våra lediga tjänster senast den 30 september

Magnus Olsson (bild), avdelningschef säger; "Att jobba i en framtidsbransch och utveckla framtidens hållbara energisamhälle gör jobbet extra spännande". Läs hela artikeln med Magnus om att jobba inom ONE Nordic och vattenkraften.


LEDIGA TJÄNSTER INOM STORSKALIG VATTENKRAFT (klicka på tjänsten för att läsa mer och ansöka):


Karlstad

Borlänge

Bollnäs

Sundsvall

Östersund

Varför ska du välja ONE Nordic?

Varför ska du välja ONE Nordic?

Vi är stolta över att ha skapat en arbetsplats där vi ger våra medarbetare möjlighet att utvecklas och växa. Att jobba på ONE Nordic är utvecklande och roligt! Vi är ett företag som erbjuder härligt kamratskap, utvecklingsmöjligheter och goda arbetsvillkor. 

 

ONE Nordic är väl positionerat mot de största aktörerna i branschen och har många av de mest spännande avtalen. Projekten innehåller utmaningar så det räcker och blir över - både tekniskt och organisatoriskt. Arbetar man på ONE Nordic arbetar man i en spännande miljö samtidigt som man tjänar ett högre syfte; vi är med och bygger och levererar till ”Det nya energisamhället för nästa generation” där en fungerande och hållbar energiinfrastruktur är en samhällsviktig verksamhet.


Vi erbjuder:

  • Inspirerande, trevliga och professionella kollegor inom ditt arbetsområde
  • Delak­tighet, kompetensutveckling, fokus och tydliga mål
  • Attraktiva medarbetarförmåner
  • Lokalt ansvar och mandat
  • Frihet under ansvar
  • Stimulerande arbetsmiljö
  • Arbete med den senaste tekniken och att utveckla hållbara lösningar till det nya energisamhället