ONE

Kunskap som ger energi

Vill du bli en av våra 50 nya kraftmontörer?

Vill du ha ett av Sveriges roligaste och viktigaste jobb? Nu har du chansen!

Trivs du i ett varierande arbete med möjlighet att påverka din egen vardag? Vill du vara med och utvecklas i ett växande bolag i en framtidsbransch? Vill du arbeta på ett företag som erbjuder härligt kamratskap, kompetensutveckling och goda arbetsvillkor? Då är detta något för dig!

ONE Nordic befinner sig i en spännande fas och växer så det knakar. Just nu söker vi 50 nya kraftmontörer till våra etableringar runt om i landet.

Sök våra kraftmontörstjänster redan idag!

Har du frågor eller är intresserad av att veta mer är du välkommen att ringa Anna Fredricson, 0702-33 08 06 eller Ulrika Delin 0706-30 39 76. Oavsett var i landet du bor skicka in din ansökan om du vill bli en av våra nya kraftmontörer. Vi tar emot ansökningar löpande så ansök gärna omgående.

Klicka här för att starta din ansökan!

Nyfiken på hur det är att arbeta som distributionselektriker/ kraftmontör?

Följ med ONE Nordics Ida när hon berättar om hur hon upplever sitt yrkesval och energibranschen.

Vem söker vi?

Vi söker kraftmontörer i alla åldrar och på alla kompetensnivåer; allt från erfarna och seniora kraftmontörer, montageledare och specialister till dig som vill ta steget in i branschen och rollen som kraftmontör. Du har B-körkort och avslutad gymnasieutbildning från elprogrammet, yrkesutbildning eller liknande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och är du rätt person är vi villiga att satsa på dig och ge dig de utbildningar, erfarenheter och den kompetensutveckling som krävs för att du ska bli trygg i rollen, växa och utvecklas inom området.

Se en större bild över vår kompetensutveckling för kraftmontörer
Att arbeta som kraftmontör

Att arbeta som kraftmontör

Att arbeta som kraftmontör på ONE Nordic innebär att du arbetar med både hög- och lågspänningsanläggningar såsom elnät, stationer, ställverk etc. Du kan även arbeta med belysnings-/trafiksignalansläggningar.

Som montör hos oss kommer du huvudsakligen att arbeta med ny- och ombyggnadsprojekt och med felavhjälpning, service och underhåll i fält samt med visst beredskapsarbete.

Du arbetar både självständigt och i härliga team bestående av andra montörer, maskinister, beredare och projektledare. Ni tillsammans ansvarar för att serva våra kunder på bästa möjliga sätt. Arbetet är fritt, omväxlande och utförs mestadels utomhus.

Du ansvarar för din egen servicebil och utgår antingen från närmsta etablering eller från hemmet. 

Varför ska du välja ONE Nordic?

Varför ska du välja ONE Nordic?

Vi bedriver en samhällsviktig verksamhet och arbetar i en framtidsbransch där energiinfrastruktr ständigt behöver utvecklas. Därför behöver vi fler kompetenta medarbetare som är nyfikna och engagerade. Vi är stolta över att ha skapat en arbetsplats där vi ger våra medarbetare möjlighet att utvecklas och växa.


Vi erbjuder:

  • Inspirerande och professionella kollegor inom ditt arbetsområde
  • Attraktiva medarbetarförmåner
  • Frihet under ansvar
  • Stimulerande arbetsmiljö
  • Kompetensutveckling
  • Det händer mycket inom energibranschen just nu och eftersom ONE Nordic är bland de största på marknaden och har uppdrag för alla de stora aktörerna i branschen kan vi erbjuda våra medarbetare de mest spännande projekten.
  • Fungerande energiinfrastruktur och energianläggningar är en samhällsviktig verksamhet. Arbetar man på ONE Nordic arbetar man i en spännande miljö samtidigt som man tjänar ett högre syfte.

Vi är ett företag som erbjuder härligt kamratskap, utvecklingsmöjligheter och goda arbetsvillkor. 

Läs mer om vad ONE Nordic gör