ONE

Kunskap som ger energi

Vill du bli en viktig nyckelspelare hos oss och vara med och utveckla vår verksamhet i Götaland?

Vi växer så det knakar och behöver bli fler i Götaland. Vi söker nu allt från stations- och lokalnätstekniker, mättekniker, beredningstekniker och projektledare till kontrollanläggningsingenjörer till våra nya etableringar i Trollhättan, Säffle och Motala.
Varmt välkommen!
//Jonas Arvidsson, Vd på ONE Nordic.

Trivs du i ett varierande arbete med möjlighet att påverka din egen vardag? Vill du arbeta på ett företag som växer så det knakar och som erbjuder härligt kamratskap, utvecklingsmöjligheter och goda arbetsvillkor? Vill du bli en av oss och vara med och utveckla ONE Nordics verksamhet och bygga det nya energisamhället för nästa generation med nya spännande och hållbara lösningar? Då är detta något för dig!

ONE Nordic är en av Sveriges ledande leverantörer av tekniska konsulttjänster, entreprenader och underhåll inom energisektorn. ONE Nordic bygger nu upp vår verksamhet i Götaland med nya etableringar i Säffle, Motala och Trollhättan. Här blir du en av våra viktiga nyckelspelare. Du kommer bland annat arbeta med att utveckla vårt nya spännande drift- och underhållsavtal för Vattenfall Eldistribution i nordvästra och sydöstra Götaland (läs mer om avtalet). Vi söker allt från stations- och lokalnätstekniker, mättekniker, beredningstekniker, projektledare och kontrollanläggningsingenjörer. Varmt välkommen med din ansökan!

Sök redan idag - kontakta mig om du har frågor!

Har du frågor eller är intresserad av att veta mer är du välkommen att ringa mig - rekryteringsansvarig Anna Fredricson på tel 0702-33 08 06. Vi tar emot ansökningar löpande så ansök gärna omgående. Se länkar till alla lediga tjänster nedan.

Ansök till våra lediga tjänster i Götaland

Ansök till våra lediga tjänster i Götaland

Du kommer utgå från någon av våra nya etableringar i Säffle, Trollhättan och Motala. Som stations- och lokalnätstekniker är du ofta hemstationerad och utgår då från hemmet.


Motala

Säffle

Trollhättan

Varför ska du välja ONE Nordic?

Varför ska du välja ONE Nordic?

Vi är stolta över att ha skapat en arbetsplats där vi ger våra medarbetare möjlighet att utvecklas och växa. Att jobba på ONE Nordic är utvecklande och roligt! Vi är ett företag som erbjuder härligt kamratskap, utvecklingsmöjligheter och goda arbetsvillkor. 

 

ONE Nordic är väl positionerat mot de största aktörerna i branschen och har många av de mest spännande avtalen. Projekten innehåller utmaningar så det räcker och blir över - både tekniskt och organisatoriskt. Arbetar man på ONE Nordic arbetar man i en spännande miljö samtidigt som man tjänar ett högre syfte; vi är med och bygger och levererar till ”Det nya energisamhället för nästa generation” där en fungerande och hållbar energiinfrastruktur är en samhällsviktig verksamhet.


Vi erbjuder:

  • Inspirerande, trevliga och professionella kollegor inom ditt arbetsområde
  • Delak­tighet, kompetensutveckling, fokus och tydliga mål
  • Attraktiva medarbetarförmåner
  • Lokalt ansvar och mandat
  • Frihet under ansvar
  • Stimulerande arbetsmiljö
  • Arbete med den senaste tekniken och att utveckla hållbara lösningar till det nya energisamhället