ONE

Kunskap som ger energi

Vi behöver 30 nya stationsmontörer, kontrollanläggnings- samt provningsingenjörer till vår stationsverksamhet i mellersta Sverige. Vill du vara med på vår spännande tillväxtresa?

ONE Nordic växer så det knakar och vi utökar nu
vår stationsverksamhet i mellersta Sverige med fler
duktiga stationsspecialister för att möta marknadens och
våra kunders ökade behov i regionen. Varmt välkommen!
//Jonas Arvidsson, Vd på ONE Nordic.

Vi behöver fler nya stationsspecialister till samtliga etableringar i mellersta Sverige; Trollhättan, Säffle, Motala, Karlstad, Norrköping, Stockholm och Örebro

Vi söker både seniora stationsmontörer/ provningsingenjörer /kontrollanläggningsingenjörer och unga engagerade talanger som vill arbeta med och brinner för att utmanas i tekniskt komplexa projekt där vi arbetar tillsammans för att lösa våra kunder behov. Arbetet är mycket fritt, omväxlande och självständigt med stort tekniskt innehåll.

Med flera stora avtal för de största aktörerna i branschen (Vattenfall, Ellevio, E.ON, Svenska kraftnät, Fortum och industrier/fastigheter) och fler avtal på väg in kan ONE Nordic erbjuda våra medarbetare bland de mest spännande projekten inom innovation, modernisering, digitalisering, teknisk uppgradering, nybyggnation samt drift- och underhåll av stationsanläggningar. 

Trivs du i ett varierande arbete med möjlighet att påverka din egen vardag? Vill du arbeta på ett företag som växer så det knakar och som erbjuder härligt kamratskap, utvecklingsmöjligheter och goda arbetsvillkor? Vill du bli en av oss och vara med och utveckla ONE Nordics verksamhet i mellersta Sverige och samtidigt bygga det nya energisamhället för nästa generation med nya spännande och hållbara lösningar? Då är detta något för dig!

Sök redan idag - kontakta mig om du har frågor!

Har du frågor eller är intresserad av att veta mer är du välkommen att ringa mig - rekryteringsansvarig Anna Fredricson på tel 0702-33 08 06. Vi tar emot ansökningar löpande så ansök gärna omgående. Se länkar till alla lediga tjänster nedan.

Sök våra lediga specialisttjänster inom stationsverksamheten i mellersta Sverige

Sök våra lediga specialisttjänster inom stationsverksamheten i mellersta Sverige

Örebro

Norrköping

 • Stationsmontörer (inom brytare och frånskiljare 0,4-130kV, transformatorer, reservkraftsanläggningar och driftkommunikation)
 • Provningsingenjörer (inom reläskydd, konstruktion och driftkommunikation) 

Karlstad

Motala

Säffle

 • Stationsmontörer (inom brytare och frånskiljare 10-130kV och transformatorer)
 • Kontrollaningenjörer (inom reläskydd, konstruktion och driftkommunikation)

Trollhättan

Stockholm 

 • Stationsmontörer (inom brytare och frånskiljare 0,4-130kV, transformatorer, reservkraftsanläggningar och driftkommunikation)
 • Provningsingenjörer (inom reläskydd, konstruktion och driftkommunikation)
Varför ska du välja ONE Nordic?

Varför ska du välja ONE Nordic?

Vi är stolta över att ha skapat en arbetsplats där vi ger våra medarbetare möjlighet att utvecklas och växa. Att jobba på ONE Nordic är utvecklande och roligt! Vi är ett företag som erbjuder härligt kamratskap, utvecklingsmöjligheter och goda arbetsvillkor. 

 

ONE Nordic är väl positionerat mot de största aktörerna i branschen och har många av de mest spännande avtalen. Projekten innehåller utmaningar så det räcker och blir över - både tekniskt och organisatoriskt. Arbetar man på ONE Nordic arbetar man i en spännande miljö samtidigt som man tjänar ett högre syfte; vi är med och bygger och levererar till ”Det nya energisamhället för nästa generation” där en fungerande och hållbar energiinfrastruktur är en samhällsviktig verksamhet.


Vi erbjuder:

 • Inspirerande, trevliga och professionella kollegor inom ditt arbetsområde
 • Delak­tighet, kompetensutveckling, fokus och tydliga mål
 • Attraktiva medarbetarförmåner
 • Lokalt ansvar och mandat
 • Frihet under ansvar
 • Stimulerande arbetsmiljö
 • Arbete med den senaste tekniken och att utveckla hållbara lösningar till det nya energisamhället