ONE

Kunskap som ger energi

Vill du bli en av våra 50 nya nyckelspelare i Sydsverige?

Vi växer så det knakar och behöver bli fler i Sydsverige. Vi söker nu allt från elkraftmontörer, beredare till projektledare. Varmt välkommen!
//Jonas Arvidsson, Vd på ONE Nordic.

Trivs du i ett varierande arbete med möjlighet att påverka din egen vardag? Vill du arbeta på ett företag som växer så det knakar och som erbjuder härligt kamratskap, utvecklingsmöjligheter och goda arbetsvillkor? Vill du bli en av oss och vara med och utveckla ONE Nordics verksamhet i Sydsverige och samtidigt bygga det nya energisamhället för nästa generation med nya spännande och hållbara lösningar? Då är detta något för dig!

ONE Nordic är en av Sveriges ledande leverantörer av tekniska konsulttjänster, entreprenader och underhåll inom energi- och industrisektorn. Med flera stora avtal för de största aktörerna i branschen och många spännande uppdrag på väg in behöver vi nu ett 50-tal nya nyckelspelare i hela Sydsverige; i Malmö, Helsingborg, Växjö, Hässleholm, Kalmar, Karlshamn och Tomelilla. Varmt välkommen med din ansökan!

Sök redan idag - kontakta mig om du har frågor!

Har du frågor eller är intresserad av att veta mer är du välkommen att ringa mig - rekryteringsansvarig Petra Berg på tel 0706-00 14 12. Vi tar emot ansökningar löpande så ansök gärna omgående. Se länkar till alla lediga tjänster nedan. Sista ansökningsdag är den 15 augusti. Vi kommer att börja kalla till intervjuer efter den 15 augusti.

Ansök till våra lediga tjänster i Sydsverige senast den 15 augusti

Ansök till våra lediga tjänster i Sydsverige senast den 15 augusti

Du kommer utgå från någon av våra nya etableringar i Malmö, Helsingborg, Växjö, Hässleholm, Kalmar, Karlshamn och Tomelilla. Som elkraftmontör är du ofta hemstationerad och utgår då från hemmet.


Malmö

Helsingborg

Växjö

Hässleholm

Kalmar

Karlshamn

Tomelilla

Varför ska du välja ONE Nordic?

Varför ska du välja ONE Nordic?

Vi är stolta över att ha skapat en arbetsplats där vi ger våra medarbetare möjlighet att utvecklas och växa. Att jobba på ONE Nordic är utvecklande och roligt! Vi är ett företag som erbjuder härligt kamratskap, utvecklingsmöjligheter och goda arbetsvillkor. 

 

ONE Nordic är väl positionerat mot de största aktörerna i branschen och har många av de mest spännande avtalen. Projekten innehåller utmaningar så det räcker och blir över - både tekniskt och organisatoriskt. Arbetar man på ONE Nordic arbetar man i en spännande miljö samtidigt som man tjänar ett högre syfte; vi är med och bygger och levererar till ”Det nya energisamhället för nästa generation” där en fungerande och hållbar energiinfrastruktur är en samhällsviktig verksamhet.


Vi erbjuder:

  • Inspirerande, trevliga och professionella kollegor inom ditt arbetsområde
  • Delak­tighet, kompetensutveckling, fokus och tydliga mål
  • Attraktiva medarbetarförmåner
  • Lokalt ansvar och mandat
  • Frihet under ansvar
  • Stimulerande arbetsmiljö
  • Arbete med den senaste tekniken och att utveckla hållbara lösningar till det nya energisamhället