ONE

Kunskap som ger energi

Vi behöver nu 15 erfarna beredningstekniker för att bygga upp ett nytt spetsigt konsultteam i Sverige. Vill du vara med på vår spännande tillväxtresa?

För att möta våra kunders ökade behov ska ONE Nordic bygga upp ett nytt rikstäckande konsultteam med erfarna beredningstekniker - med anställning i vår konsultverksamhet. Konsultteamet kommer bestå av cirka 15 erfarna beredningstekniker som på konsultbasis främst kommer arbeta med att driva egna projekt på uppdrag av våra serviceavdelningar i Syd och Mitt, såväl som att samarbeta med och stötta våra befintliga beredningstekniker runt om i organisationen. Som konsult kan du även komma att arbeta med egna uppdrag ut mot marknaden. Kunderna och uppdragen kommer variera och arbetet är mycket fritt, omväxlande och självständigt med stort tekniskt innehåll.

Du blir anställd på en av ONE Nordics etableringsorter och arbetar därifrån med omnejd; Örebro, Karlstad, Trollhättan, Helsingborg, Malmö, Tomelilla, Växjö, Kalmar, Karlshamn och Hässleholm.Konsultteamet kommer vara med och driva gemensam kompetensutveckling bland beredningstekniker i verksamheten nationellt samt vidareutveckla processer, metoder och best practice för beredning inom ONE Nordic.

Med flera stora avtal för de största aktörerna i branschen (E.ON, Ellevio, Fortum, Vattenfall, Uniper, Svenska kraftnät, Trafikverket samt större kommuner) och fler avtal på väg in, kan ONE Nordic erbjuda våra medarbetare bland de mest spännande projekten i energibranschen där vi är med och bygger det nya energisamhället för nästa generation. 

"Trivs du i ett varierande arbete med möjlighet att påverka din egen vardag? Vill du arbeta på ett företag som växer så det knakar och som erbjuder härligt kamratskap, utvecklings-möjligheter och goda arbetsvillkor? Vill du bli en av oss och vara med och utveckla ONE Nordics verksamhet i Sverige och samtidigt bygga det nya energisamhället för nästa generation med nya spännande och hållbara lösningar? Då är detta något för dig! Varmt välkommen!"

//Stefan Sandström, Konsultchef på ONE Nordic (din supertrevlige blivande chef)


 

 

Sök redan idag - kontakta mig om du har frågor!

Har du frågor eller är intresserad av att veta mer är du välkommen att ringa mig - rekryteringsansvarig Petra Berg på tel 0706-00 14 12. Vi tar emot ansökningar löpande så ansök gärna omgående. Se länkar till alla lediga tjänster nedan. Sista ansökningsdag är den 31 december.

Sök våra lediga tjänster som Beredningstekniker senast den 31 december

Sök våra lediga tjänster som Beredningstekniker senast den 31 december

Du kommer utgå från någon av våra etableringar i Sverige. Sök jobb genom att klicka på någon av nedan orter.

 

Varför ska du välja ONE Nordic?

Varför ska du välja ONE Nordic?

Vi är stolta över att ha skapat en arbetsplats där vi ger våra medarbetare möjlighet att utvecklas och växa. Att jobba på ONE Nordic är utvecklande och roligt! Vi är ett företag som erbjuder härligt kamratskap, utvecklingsmöjligheter och goda arbetsvillkor. 

 

ONE Nordic är väl positionerat mot de största aktörerna i branschen och har många av de mest spännande avtalen. Projekten innehåller utmaningar så det räcker och blir över - både tekniskt och organisatoriskt. Arbetar man på ONE Nordic arbetar man i en spännande miljö samtidigt som man tjänar ett högre syfte; vi är med och bygger och levererar till ”Det nya energisamhället för nästa generation” där en fungerande och hållbar energiinfrastruktur är en samhällsviktig verksamhet.


Vi erbjuder:

  • Inspirerande, trevliga och professionella kollegor inom ditt arbetsområde
  • Delak­tighet, kompetensutveckling, fokus och tydliga mål
  • Attraktiva medarbetarförmåner
  • Lokalt ansvar och mandat
  • Frihet under ansvar
  • Stimulerande arbetsmiljö
  • Arbete med den senaste tekniken och att utveckla hållbara lösningar till det nya energisamhället