ONE

Kunskap som ger energi

Vill du bli en del av Sveriges i särklass största projekt inom Smart Metering och NB-IoT?

ONE Nordic är en av Sveriges ledande aktörer inom området smart metering 

Vi hjälper energiproducenter, energidistributörer och energianvändare att hitta lösningar som lever upp till Energimarknadsinspektionens nya krav för att påskynda utvecklingen mot smartare elnät och främja nya energitjänster. För att möta den spännande digitala utvecklingen som branschen är i och tillvarata de möjligheter som uppkommer i och med att samtliga landets elmätare ska bytas ut de kommande åren, söker vi ständigt flera nya medarbetare. Just nu söker vi nya medarbetare till vår projektorganisation i Sveriges i särklass största projekt inom Smart Metering och NB-IoT (Narrowband Internet of Things).


Placeringsort för samtliga tjänster är Malmö. Sista ansökningsdag är den 31 augusti. Vi tar emot ansökningar löpande så ansök gärna omgående. Har du frågor eller är intresserad av att veta mer är du välkommen att ringa Tove Nylin, 0730-96 83 93. Läs mer vårt spännande projekt inom Smart Metering och NB-IoT?

ONE Nordics erbjudande inom energimätning

Inom energimätning erbjuder ONE Nordic fyra olika tjänsteområden; insamlingstjänster, fälttjänster, labbtjänster och konsulttjänster. Med dessa tjänster hjälper vi våra kunder med hela insamlingssystemens livscykel, från utredningar och analyser inför införskaffande av nya mätsystem via implementation och daglig drift och slutligen till avveckling och skrotning av mätarna. Läs mer

ONE Nordic vinner Sveriges största kontrakt för nästa generation smarta mätare

Ellevio, ett av Sveriges största elnätsbolag, har valt ONE Nordic AB för införandet av nya intelligenta lösningar för energimätning. I hård konkurrens vann ONE Nordic det prestigefulla helhetsuppdraget som inkluderar utbyte av ca 960 000 elmätare till nästa generations smarta elmätare, uppsättning av centrala IT-system samt insamling- och kvalitésäkring av mätdata. Det 10-åriga avtalet i miljardklassen, med möjlighet till förlängning på 6 år, ger ONE Nordic positionen som den ledande mättekniska helhetsleverantören i Sverige.

Läs mer