ONE

Kunskap som ger energi

ONE Nordic AB öppnar nytt kontor i Halmstad

ONE Nordic AB som levererar entreprenader, tekniska tjänster samt drift och underhåll till energiproducenter, energidistributörer och energianvändare, tar nu steget och öppnar upp ett kontor i Halmstad. ”Detta är ett utmärkt tillfälle att utöka vår verksamhet på - det ligger rätt i fas för oss med tanke på att vi fortsätter att växa och vill öka marknadsandelen i Halland-regionen”, säger Joakim B Svensson, Regionchef Service Syd.

Den 1 maj öppnade ONE Nordic AB dörrarna till sitt nya kontor på Montörgatan 4 i Halmstad.

”Vi ser större affärsmöjligheter i och omkring Halmstad, därför flyttar vi vår etablering i Laholm till Halmstad. ONE Nordic AB har under många år haft kunder och uppdrag i Halmstad-trakten, men i och med ett etablerat kontor på plats kan vi utveckla våra kundrelationer och affärer och serva både befintliga och nya kunder på ett ännu bättre sätt i regionen”, säger Jan Bardell, vd för ONE Nordic koncernen.

”ONE Nordic AB arbetar med kunder i både den privata och offentliga sektorn. I Halland-regionen ser vi stora affärsmöjligheter inom ett flertal områden; exempel är den fiberoptiska sidan där kommuner och privata föreningar nu satsar stort  ̶  här erbjuder vi allt från projektering till färdig anläggning. Kommunerna erbjuder vi dessutom drift och förebyggande underhåll på offentlig utomhusbelysning samt trafiksignalanläggningar. Vattenkraftsägare och andra energiproducenter samt energidistributörer och industrin är andra viktiga målgrupper, vilka vi erbjuder ny- och ombyggnation, drift och underhåll samt optimering av deras energianläggningar”, säger Joakim B Svensson och fortsätter:

”Kontoret gör att vi kan fortsätta växa i regionen och vi söker ständigt nya medarbetare både i Halmstad och på andra platser i Halland-regionen.”
________________________________________________________________________

För mer information kontakta
Jan Bardell, Vd för ONE Nordic koncernen
Tel: 0768 60 84 06
E-post: jan.bardell@one-nordic.se

Joakim B Svensson, Regionchef Service Syd, ONE Nordic AB
Tel: 0706 88 80 45
E-post: Joakim.B.Svensson@one-nordic.se
________________________________________________________________________

Om ONE Nordic koncernen
ONE Nordic koncernen är Nordens ledande leverantör inom energitekniska tjänster, service och entreprenad. Koncernen arbetade tidigare under namnet E.ON ES, ett dotterbolag inom E.ON koncernen. Sedan 2011 är ONE Nordic en självständig koncern som ägs av Altor Fund III. Koncernen har ca 1.200 medarbetare och omsätter 2,3 miljarder SEK. ONE Nordic koncernen är verksamt i Sverige och Norge och huvudkontoret ligger i Malmö.

ONE Nordic koncernens erbjudande är uppdelat i tre tydliga områden: tekniska tjänster, entreprenad samt service och underhåll. Koncernen hjälper energiproducenter, energidistributörer samt energianvändare såsom industrier, kommuner, fastighetsförvaltare och ägare av trafik- och belysningssystem att modernisera och optimera sina anläggningar. Detta både i form av avancerade ingenjörstjänster och spetskompetens inom exv. mätteknik, transformatordiagnostik, energieffektivisering, driftkommunikation samt konstruktion och automation inom elkraft, vattenkraft, kärnkraft m.fl. Koncernen erbjuder även sina kunder drift, service och underhåll samt nybyggnation och uppgradering av befintliga anläggningar och distributionsnät inom energiområdet. Mer information finns på one-nordic.se.

Våra senaste nyheter

Prenumerera på vår rss

ONE Nordic hjälper till i krisdrabbat Roslagen och Åland

När våra kollegor i branschen kallar på hjälp och förstärkning till krisdrabbade områden försöker ONE Nordic alltid att ställa upp. Den stora omfattningen av stormen Alfridas härjningar i Roslagen och på Åland blir alltmer uppenbar. Nu har ONE Nordic efter rop på förstärkning skickat 20 kraftmontörer samt maskiner till Roslagen och Åland för att hjälpa till i röjningsarbetet och för att laga trasiga kraftledningar.

ONE Nordic hjälper till i krisdrabbat Roslagen och Åland

Fler nyheter

Visa alla