ONE

Kunskap som ger energi

ONE Nordic samarbetar med E.ON kring ett nytt lärlingssystem

Elnätsbranschen står inför stora pensionsavgångar. Bristen på arbetskraft kan hota de kraftfulla investeringar som krävs för att trygga framtidens elförsörjning. Nu satsar E.ON som första bolag i branschen på ett nytt lärlingssystem med bred rekryteringsbas. ONE Nordic arbetar tätt tillsammans med E.ON i denna satsning.

Läs mer E.ONs satsning och vårt samarbete med dem kring det nya lärlingssystemet:  https://www.eon.se/nyheter/e-ons-laerlingsmodell-saekrar-eljobb.html

Våra senaste nyheter

Prenumerera på vår rss

ONE Nordics dotterbolag vinner vindkraftsuppdrag i Norge

OX2 har gett Lapplands Elnät AB, dotterbolag till ONE Nordic, med huvudsäte i Jokkmokk i uppdrag att elektrifiera parknätet för totalt 13 vindkraftverk i den nya vindkraftsparken Kjölberget, på gränsen till Trysil i Hedmark Fylke. Med flertalet liknande uppdrag i ryggen i Sverige stärker bolaget därmed sin position inom vindkraftsbranschen ytterligare med det historiskt första projektet utanför Sverige.

ONE Nordics dotterbolag vinner vindkraftsuppdrag i Norge

ONE Nordic vinner volymer värda över en miljard i E.ON:s ramavtalsupphandling

I hård konkurrens vann ONE Nordic AB det prestigefulla fyraårsavtalet avseende drift och underhåll samt mindre om- och tillbyggnationer av E.ON Energidistributions lokalnät i Kronoberg, Kalmar och Blekinge. E.ON Energidistribution har dessutom valt att förlänga avtalet med ONE Nordic avseende lokalnätstjänster i södra Skåne, norra Skåne samt Örebro fram till 2020 och 2021. Avtalen är tillsammans värda över 1 miljard och är en bekräftelse på ONE Nordics unika och starka ställning på marknaden inom lokalnät i Sverige.

ONE Nordic vinner volymer värda över en miljard i E.ON:s ramavtalsupphandling

Fler nyheter

Visa alla