ONE

Kunskap som ger energi

ONE Nordics Traineeprogram för Projektledare topp 3 i Sverige

Vi är oerhört stolta över att ONE Nordics Traineeprogram för Projektledare är placerat på topp 3 bland Sveriges mest attraktivaste traineeprogram för civilingenjörer.

Karriärföretagen har i en undersökning bett studenter rösta fram de 10 mest attraktiva Traineeprogrammen i Sverige i respektive kategori; IT, Ekonomi, Civilingenjörer och Högskoleingenjörer. De svarande har fått välja de tre Traineeprogram som de upplever som mest attraktiva av samtliga potentiella program. I kategorin Civilingenjörer placerar sig ONE Nordics Traineeprogram på topp 3.

Målet med ONE Nordic traineeprogram för projektledare är att våra traineer efter genomgånget program i rollen som projektledare ska kunna driva entreprenader, service och underhåll i våra kunders energianläggningar. De ska kunna leda och genomföra egna projekt, såväl avtal som entreprenader, på ett affärsmässigt och lönsamt sätt. Det ingår även kalkylering av framtida uppdrag, att planera och ansvara för genomförandet av projekt, löpande driva uppföljningar av kvalitet, ekonomi och arbetsmiljö. De ska kunna arbeta med företagets montörer, tekniker och underentreprenörer med helhetsåtaganden från kravställning till leverans. Och de ska fungera som ledare för montörer och ansvara för deras utveckling inom bolaget.


Se Karriärföretagens topp 10 lista för samtliga kategorier (IT, Ekonomi, Högskoleingenjörer, Civilingenjörer) och läs mer om undersökningen

Läs mer om ONE Nordics Traineeprogram för projektledare

Våra senaste nyheter

Prenumerera på vår rss

ONE Nordic sköter den offentliga belysningen i Kalmar län

Trafikverket har anlitat ONE Nordic AB för att sköta drift och underhåll av den offentliga belysningen i Kalmar län. Den offentliga belysningen omfattar cirka 10 000 ljuspunkter som lyser upp gator, vägar, gångvägar, cykelvägar, tunnlar, anläggningar och parker. Avtalet är värt cirka 20 miljoner kronor och gäller under perioden 2022-2023, med en möjlig förlängning på 4 år. Avtalet med Trafikverket innebär att ONE Nordic stärker sin position i regionen och kommer rekrytera flertalet belysningsmontörer och projektledare i Kalmar län.

ONE Nordic sköter den offentliga belysningen i Kalmar län

ONE Nordic firar framgång med Ellevio i Sveriges största elmätarbytesprojekt

ONE Nordic firar idag en viktig milstolpe i Ellevios elmätarbytesprojekt; ONE Nordic har nu installerat 500.000 smarta elmätare och är nu drygt halvvägs i projektet. Totalt ska ONE Nordic byta ut runt en miljon elmätare som finns installerade hos Ellevios kunder - i hushåll, företag och i offentliga anläggningar. Hittills har ONE Nordic installerat nya smarta elmätare* i större delen av Storstockholm, Västkusten, Värmland och Hälsingland/Dalarna. De områden som återstår kan man se på Ellevios hemsida: https://mittelmatarbyte.ellevio.se. Samtliga elmätare ska vara utbytta till årsskiftet 2023/2024. Projektet har de 2 senaste åren flutit på enligt plan, detta trots utmaningar med covid-restriktioner och global komponentbrist.

ONE Nordic firar framgång med Ellevio i Sveriges största elmätarbytesprojekt

Fler nyheter

Visa alla