ONE

Kunskap som ger energi

Jobba hos oss

Vill du också utveckla Sveriges energiinfrastruktur och bygga "Det nya energisamhället"? Hos oss arbetar du i en samhällsviktig verksamhet och i en framtidsbransch med kommande massiva investeringar i energiinfrastruktur.


ONE Nordic är en av Sveriges ledande leverantörer av tekniska tjänster, entreprenader och underhåll inom energi- och industrisektorn. Med vår rikstäckande organisation och lokala kännedom tar vi ansvar för och levererar högklassiga tjänster och lösningar till energiproducenter, -distributörer och -användare.

Vi har marknadens bästa kompetens för att utveckla, bygga, modernisera, optimera och underhålla kundernas anläggningar. Vi arbetar bland annat med de största aktörerna i branschen och tillsammans utvecklar vi högteknologiska och hållbara lösningar. ONE Nordic har idag ca 1000 medarbetare och huvudkontoret ligger i Malmö. 

Som anställd på ONE Nordic gör man en tydlig samhällsinsats

Fungerande energiinfrastruktur och energianläggningar är en samhällsviktig verksamhet. Den energiinfrastruktur och de energianläggningar som förser samhället, inklusive hushåll, sjukhus och industrier, med elektricitet måste underhållas och byggas ut så att energi kan levereras till kunderna. Du blir en viktig nyckelspelare i vår organisation för att vi ska kunna fortsätta hålla en hög servicenivå och hjälpa fler kunder. Hos oss gör du skillnad!

En framtidsbransch

ONE Nordic befinner sig på en marknad där beställare planerar för kraftiga investeringar de närmaste tio åren. En del siffror pekar på investeringar på flera hundra miljarder kronor, framförallt i stam- och regionnät, men också i stationer/ ställverk, vindkraft, vattenkraft, energimätning etc. På ONE Nordic får du möjlighet att arbeta med en mängd olika utmanande och högprofilerade projekt som ger dig möjligheter att avancera i karriären och samtidigt bidra till samhällsinsatser som har en positiv och hållbar inverkan på de platser där vi bor och lever våra liv.

Energibranschen är den bästa branschen att jobba inom

Enligt Attraktiv Arbetsgivarindex 2019 är energibranschen en av de topp tre bästa branscherna att jobba inom. Energibranschens styrkor är hög andel tillsvidareanställningar, höga medianlöner, god arbetsmiljö med låg kort- och långtidssjukfrånvaro, små arbetsgrupper och förhållandevis få avgångar samt lika karriärmöjligheter för män och kvinnor. Läs mer

Vi är ett karriärföretag även 2020!

För sjätte året i rad utses ONE Nordic till ett Karriärföretag. ONE Nordic är därmed Sveriges enda företag som obrutet under sex år har varit Karriärföretag. Det visar med vilket fokus och med vilken kontinuitet attraktionsfrågorna bedrivs inom ONE Nordic. Karriärföretagen är en årlig utmärkelse som delas ut till 100 arbetsgivare i Sverige. Karriärföretagen är en svensk kvalitetsstämpel för de arbetsgivare som har högst kvalitet i sitt employer branding arbete och som kan erbjuda unika karriär- och utvecklingsmöjligheter för studenter och Young professionals.

Varför jobba på ONE Nordic koncernen?

Varför jobba på ONE Nordic koncernen?

  • Stora utvecklingsmöjligheter inom företaget
  • Inspirerande kolleger inom ditt arbetsområde
  • Lokalt ansvar och mandat
  • Utvecklande arbetsmiljö
  • Goda förmåner och en företagskultur som förespåkar god balans mellan privatliv och arbetsliv

Jobba på ONE Nordic koncernen är utvecklande och roligt. Det känns att det är ett företag som är på gång, som har ambitioner. Det är det jag vill vara en del av.

Lediga Tjänster

Lediga Tjänster

Vill du arbeta med spännande uppdrag inom energi- och industrisektorn?
Vi söker kontinuerligt projektledare, montörer, beredningstekniker, industrielektriker/tekniker, ingenjörer och konstruktörer m.m. Om du inte hittar en ledig tjänst som passar dig - tveka inte att skicka in en spontanansökan via länken i menyn här till vänster.

Gå till Lediga Tjänster