ONE

Kunskap som ger energi

Till ONE Nordics hemsida

Jobba hos oss

Var med och utveckla Lapplands Elnät! Efter 20 år i branschen är vi nyare än någonsin. Vi vill ständigt utveckla oss och bli ännu bättre, och för att nå dit behöver vi naturligtvis kompetent personal som är nyfikna och engagerade.

”Målet är att expandera och skapa nya arbetstillfällen i Norrbottens län som idag har stora investeringsbehov inom energisektorn. Ambitionen är att nyanställa ett stort antal medarbetare inom något år, säger Tomas Ölvebring, Vd på Lapplands Elnät.” (2016)

Vi siktade högt under förra året. Vårt mål var att inom något år expandera och därmed kunna anställa fler. Vi är stolta över att kunna konstatera att vi redan har kommit en bra bit på vägen, och har anställt ett flertal nya och engagerade medarbetare. 

Varför jobba på Lapplands Elnät?

Varför jobba på Lapplands Elnät?

  • Stora utvecklingsmöjligheter inom företaget
  • Inspirerande kolleger inom ditt arbetsområde
  • Utvecklande arbetsmiljö

Att jobba på Lapplad Elnät är utvecklande och roligt. Det känns att det är ett företag som är på gång, som har ambitioner. Det är det jag vill vara en del av.

Var med och utveckla Lapplands Elnät!

Var med och utveckla Lapplands Elnät!

Vi strävar ständigt efter att utveckla våra medarbetare och de projekt vi driver. Nu behöver vi förstärka oss med fler av landets bästa Linjemontör/ Distributionselektriker. Kanske är just du en av dem som vill vara med och bygga något nytt?

Välkommen med din ansökan !

Läs mer om våra lediga tjänster