ONE

Kunskap som ger energi

Till ONE Nordics hemsida

Lapplands Elnäts vd utnämnd som årets ledare i Norrbotten

Lapplands Elnäts huvudverksamhet är att bygga kraftledningar. Stefan Helmvall har jobbat vid bolaget i två år. Under den här tiden har det hänt en hel del, verksamheten har ökat sin omsättning från 60 miljoner kronor 2016 till 164 miljoner 2017 och nu överstiger man 200 miljoner kronor 2018. Personalstaben har ökat från 23 personer när Stefan började, till att omfatta över 40 medarbetare i dag.

| Sabina Nilsson, redaktör för Norrbottens Affärer, räckte över priset till den glada vinnaren, Stefan Helmvall, på onsdagsmorgonen. 

Det var en glad och rörd Stefan Helmvall som överraskades när Norrbottens Affärers team knackade på, mitt under mötet hos NCC, med blommor och den sedvanliga ledartavlan av konstnären Anna Toresdotter.

– Det här känns helt fantastiskt. Det var överraskande, jag blir lite rörd faktiskt. Det finns många duktiga ledare i Norrbotten så det här är jättestort, säger Stefan när han tagit emot priset.

Det var många ledare som nominerats till det ärofyllda priset som delas ut av Norrbottens Affärer och i.o.h organisationsutveckling. Efter ett noggrant juryarbete utsågs tre finalister; Stefan Helmvall, Lapplands Elnät, Johanna Grimståhl, Meramedia, och Johan Stålnacke, Spis.

Läs hela artikeln om utnämningen här: https://www.norrbottensaffarer.se/na/klart-har-ar-arets-ledare-2018-nm4989473.aspx

Våra senaste nyheter

Prenumerera på vår rss

Lapplands Elnät i exklusivt samarbete med W3 Energy när Europas största vindkraftpark ska underhållas

W3 Energy AB skrivit ett treårigt kontrakt med Markbygden Net AB gällande drift och underhåll av den elektriska infrastrukturen i Markbygden 1101 - Europas största vindkraftspark på land. De operativa drift och underhållstjänsterna i fält utförs tillsammans med samarbetspartnern Lapplands Elnät AB, dotterbolag till ONE Nordic.

Lapplands Elnät i exklusivt samarbete med W3 Energy

Sjisjka Vind ger Lapplands Elnät mer luft under vingarna

Sjisjka Vind har gett Lapplands Elnät AB, dotterbolag till ONE Nordic, med huvudsäte i Jokkmokk i uppdrag att sköta felavhjälpning, planerat underhåll och rondering av fördelningsstation och uppsamlingsnät i Sjisjka Vindkraftpark som ligger i Gällivare kommun. Totalt står idag 30 vindkraftverk på fjällmarken.

Sjisjka Vind ger Lapplands Elnät mer luft under vingarna

Fler nyheter

Visa alla