ONE

Kunskap som ger energi

Till ONE Nordics hemsida

Lapplands Elnäts vd utnämnd som årets ledare i Norrbotten

Lapplands Elnäts huvudverksamhet är att bygga kraftledningar. Stefan Helmvall har jobbat vid bolaget i två år. Under den här tiden har det hänt en hel del, verksamheten har ökat sin omsättning från 60 miljoner kronor 2016 till 164 miljoner 2017 och nu överstiger man 200 miljoner kronor 2018. Personalstaben har ökat från 23 personer när Stefan började, till att omfatta över 40 medarbetare i dag.

| Sabina Nilsson, redaktör för Norrbottens Affärer, räckte över priset till den glada vinnaren, Stefan Helmvall, på onsdagsmorgonen. 

Det var en glad och rörd Stefan Helmvall som överraskades när Norrbottens Affärers team knackade på, mitt under mötet hos NCC, med blommor och den sedvanliga ledartavlan av konstnären Anna Toresdotter.

– Det här känns helt fantastiskt. Det var överraskande, jag blir lite rörd faktiskt. Det finns många duktiga ledare i Norrbotten så det här är jättestort, säger Stefan när han tagit emot priset.

Det var många ledare som nominerats till det ärofyllda priset som delas ut av Norrbottens Affärer och i.o.h organisationsutveckling. Efter ett noggrant juryarbete utsågs tre finalister; Stefan Helmvall, Lapplands Elnät, Johanna Grimståhl, Meramedia, och Johan Stålnacke, Spis.

Läs hela artikeln om utnämningen här: https://www.norrbottensaffarer.se/na/klart-har-ar-arets-ledare-2018-nm4989473.aspx

Våra senaste nyheter

Prenumerera på vår rss

Lapplands Elnät får uppdraget att underhålla en av OX2s vindkraftparker

Lapplands Elnät AB, dotterbolag till ONE Nordic, har vunnit en ny affär inom drift och underhåll av ännu ett elnät som ansluter vindkraftsturbiner. Uppdraget gäller Kvarnforsen Nät som ansluter Götesvålen vindpark till överliggande nät. Vindkraftparken har byggts och förvaltas av OX2. Vindparken ligger i sydvästra Härjedalen, Jämtlands län, ca fyra mil nordväst om Sveg.

Lapplands Elnät får uppdraget att underhålla en av OX2s vindkraftparker

Lapplands Elnät ingår samarbete med NTR plc när Norra Vedbo vindkraftpark i Jönköping ska byggas

NTR plc har gett Lapplands Elnät AB, dotterbolag till ONE Nordic, med huvudsäte i Jokkmokk i uppdrag att elektrifiera parknätet för totalt 20 vindkraftverk i den nya vindkraftsparken Norra Vedbo i Jönköpings län. Med flertalet liknande uppdrag i ryggen i norra Sverige stärker bolaget därmed sin position inom vindkraftsbranschen genom att vinna sitt första projekt i södra Sverige. Ordervärdet för Lapplands Elnät uppgår till 35 MSEK.

Lapplands Elnät ingår samarbete med NTR plc

Fler nyheter

Visa alla