ONE

Kunskap som ger energi

Beredningstekniker - södra/norra Sverige samt Mälardalen

För kunduppdrag söker vi nu beredningstekniker till södra och norra Sverige samt Mälardalen.

Arbetsbeskrivning

Som beredningstekniker ingår du i beredningsgruppen och i huvudsak ansvarar du för beredning av projekt inom spänningsområdet 0,4-130 Kv.

Dina arbetsuppgifter som Beredningstekniker innefattar att utföra markutredningar, inklusive värdering, förhandling och markavtalsskrivning med markägare. Vidare utför du elutredningar, fältmätningar och markundersökningar. Du tittar på anläggningskonstruktioner och hur utsättning skall ske. Du ansvarar också för att sammanställa materiallistor, arbetskartor och ta fram övriga beredningshandlingar som uppdraget kräver. Du gör kostnadskalkyler inklusive framtagning av underlag för dessa. Utifrån beställarens önskemål tar du också fram materialåtgång, räknar på arbetstimmar och sammanställer byggunderlag och dokumentation. Du uppdaterar också uppdragets dokumentation under uppdragets gång. Arbetet innebär mycket kontakter med beställare, leverantörer, myndigheter, markägare och självklart med våra montörer.

Vem är du?

Du har elteknisk utbildning på gymnasienivå, helst med inriktning elkraft eller motsvarande erfarenhet.

För att lyckas i rollen som Beredningstekniker bör du ha tre års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom områdena eldistribution och distributionsberedning.

Kunskap i markvärdering och markavtalsskrivning är meriterande, likaså att ha erfarenhet av beredningsprogrammet GURU och EBR-certifiering, men detta är inget krav.

Som person har du förmågan att kommunicera rakt och tydligt samt har en väl utvecklad social förmåga då kontaktytorna är många. Vidare är noggrannhet och god struktur viktigt för att lyckas i befattningen, likaså ihärdighet bland annat avseende tider.

Ansökan och frågor

För att kunna söka tjänsten måste du först ha registrerat ditt CV i vårt underkonsultnätverk ONEin. När du har registrerat ditt CV vill vi att du skickar en ansökan om just detta uppdrag till engineering@one-nordic.se. 

I ansökan ska du skriva följande:

  • Namnet på uppdragsannonsen 
  • Namn
  • Personnummer
  • Tel
  • Email
  • Antal års erfarenhet och utförda uppdrag
  • Mellan vilka datum du är tillgänglig för uppdraget

Lediga underkonsultuppdrag

Underkonsult inom Elkraft

Vi söker omgående en senior underkonsult inom Elkraft. Uppdraget innebär att ansöka om koncession för att bygga en 24kV luftledning. Sista ansökningsdag är 18 april.

Underkonsult inom Elkraft

Senior kontrolltekniker - södra Skåne

För kunds räkning söker vi nu omgående en Senior kontrolltekniker till ett spännande och utvecklande uppdrag i södra Skåne. Uppdraget går ut på att i laboratoriemiljö ge support till ett integrerat kontrollsystem-team.

Senior kontrolltekniker - södra Skåne

Industrielektriker – Eslöv/Lund

Vi söker omgående en industrielektriker till Eslöv/Lund som ska arbeta med allt från styr- och reglerteknik/mekatronik, elektronik och datasystem inom industri.

Industrielektriker – Eslöv/Lund

Industrielektriker – Karlskoga

Vi söker omgående en industrielektriker till Karlskoga som ska arbeta med allt från styr- och reglerteknik/mekatronik, elektronik och datasystem inom industri.

Industrielektriker – Karlskoga

Industrimekaniker – Karlskoga

Vi söker omgående en industrimekaniker till Karlskoga som ska arbeta med att underhålla och kontrollera samt serva maskiner och system under drift inom industri.

Industrimekaniker – Karlskoga

Automationsingenjör – mellersta/södra Sverige

Vi söker automationsingenjörer som ska arbeta med allt från projektering och konstruktion av PLC-baserade automationssystem, instrumentsystem samt motordrivsystem. Arbetet sker ofta i nära samarbete med processutvecklingsingenjörerna, projektledarna samt representanter från respektive produktionsavsnitt.

Automationsingenjör – mellersta/södra Sverige