ONE

Kunskap som ger energi

Projektör inom eldistribution - norra/västra Sverige samt Mälardalen

För kunduppdrag söker vi nu projektörer.

Arbetsbeskrivning

Som projektör arbetar du inom området eldistribution och elkraft. 

Vem är du?

Vi söker dig som har högskoleexamen (120 p) inom elkraft, alternativt KY-utbildning inom samma ämne eller adekvat kompetens* förskaffat på annat sätt.

Du ska ha minst ett års erfarenhet som projektör på (0,4 - 130 kV) från kablifieringsprojekt, nät- och mottagningsstationer med kännedom om ställverk, reläskydd, kontrollutrustning, normer/föreskrifter mm. Du ska även ha minst 1 års erfarenhet från att läsa kretsscheman och upprätta tekniska specifikationer (underlag för upphandling enligt LUF) samt erfarenhet från dimensionering av elnät 0,4 - 130 kV.

Viktiga egenskaper hos dig är att du är driven och kan arbeta självständigt samt att du gillar att skapa kontakter, både inom och utanför företaget. Du ska ha möjlighet att kunna resa i arbetet samt ha B-körkort.

Ansökan och frågor

För att kunna söka tjänsten måste du först ha registrerat ditt CV i vårt underkonsultnätverk ONEin. När du har registrerat ditt CV vill vi att du skickar en ansökan om just detta uppdrag till engineering@one-nordic.se. 

I ansökan ska du skriva följande:

  • Namnet på uppdragsannonsen 
  • Namn
  • Personnummer
  • Tel
  • Email
  • Antal års erfarenhet och utförda uppdrag
  • Mellan vilka datum du är tillgänglig för uppdraget

Lediga underkonsultuppdrag

Underkonsult inom Elkraft

Vi söker omgående en senior underkonsult inom Elkraft. Uppdraget innebär att ansöka om koncession för att bygga en 24kV luftledning. Sista ansökningsdag är 18 april.

Underkonsult inom Elkraft

Senior kontrolltekniker - södra Skåne

För kunds räkning söker vi nu omgående en Senior kontrolltekniker till ett spännande och utvecklande uppdrag i södra Skåne. Uppdraget går ut på att i laboratoriemiljö ge support till ett integrerat kontrollsystem-team.

Senior kontrolltekniker - södra Skåne

Industrielektriker – Eslöv/Lund

Vi söker omgående en industrielektriker till Eslöv/Lund som ska arbeta med allt från styr- och reglerteknik/mekatronik, elektronik och datasystem inom industri.

Industrielektriker – Eslöv/Lund

Industrielektriker – Karlskoga

Vi söker omgående en industrielektriker till Karlskoga som ska arbeta med allt från styr- och reglerteknik/mekatronik, elektronik och datasystem inom industri.

Industrielektriker – Karlskoga

Industrimekaniker – Karlskoga

Vi söker omgående en industrimekaniker till Karlskoga som ska arbeta med att underhålla och kontrollera samt serva maskiner och system under drift inom industri.

Industrimekaniker – Karlskoga

Automationsingenjör – mellersta/södra Sverige

Vi söker automationsingenjörer som ska arbeta med allt från projektering och konstruktion av PLC-baserade automationssystem, instrumentsystem samt motordrivsystem. Arbetet sker ofta i nära samarbete med processutvecklingsingenjörerna, projektledarna samt representanter från respektive produktionsavsnitt.

Automationsingenjör – mellersta/södra Sverige