ONE

Kunskap som ger energi

Underkonsult inom Elkraft

Vi söker omgående en senior underkonsult inom Elkraft. Uppdraget innebär att ansöka om koncession för att bygga en 24kV luftledning.

Vem är du?

Du har en relevant arbetslivserfarenhet, teknisk kompetens och erfarenhet av luftledningar. För att lyckas i rollen behöver du också ha ett ekonomiskt och affärsmässigt förhållningssätt till dina uppdrag och relationer med kunder.

Ansökan och frågor

För att kunna söka tjänsten måste du först ha registrerat ditt CV i vårt underkonsultnätverk ONEin. När du har registrerat ditt CV vill vi att du skickar en ansökan om just detta uppdrag till rickard.bengtsson@one-nordic.se. Sista ansökningsdag är 18 april 2017. I ansökan ska du skriva följande:

  • Namnet på uppdragsannonsen
  • Namn
  • Personnummer
  • Tel
  • Email
  • Antal års erfarenhet och utförda uppdrag
  • Mellan vilka datum du är tillgänglig för uppdraget

Om ONEin
Via ONE Nordics nätverk ONEin kan du som arbetar som konsult eller leder ett konsultföretag få utvecklande och intressanta uppdrag hos bolag inom energibranschen. Vi hittar de projekt som du eller dina konsulter är mest lämpade för. Låt oss matcha din kompetens med de uppdrag vi har hos våra kunder!

Läs mer om ONEin
Registrera ditt CV redan nu

OM ONE Nordic
ONE Nordic är en av Nordens ledande leverantörer av tekniska konsulttjänster, entreprenader och service inom energisektorn. Med vår rikstäckande organisation och lokala kännedom tar vi ansvar för och levererar högklassiga tjänster och lösningar till energiproducenter, energidistributörer och energianvändare. Vi har marknadens bästa kompetens för att utveckla, bygga, modernisera, optimera och underhålla kundernas anläggningar. Vi arbetar bland annat med de största aktörerna i branschen och tillsammans utvecklar vi högteknologiska och hållbara energisystem.

Bolaget ägs av Altor Fund III. ONE Nordic har cirka 1100 medarbetare och omsätter 2,3 miljarder SEK. ONE Nordic är även verksamt i Norge under namnet ONE Nordic Kraftmontasje. Huvudkontoret ligger i Malmö.

Lediga underkonsultuppdrag

Underkonsult inom Elkraft

Vi söker omgående en senior underkonsult inom Elkraft. Uppdraget innebär att ansöka om koncession för att bygga en 24kV luftledning. Sista ansökningsdag är 18 april.

Underkonsult inom Elkraft

Senior kontrolltekniker - södra Skåne

För kunds räkning söker vi nu omgående en Senior kontrolltekniker till ett spännande och utvecklande uppdrag i södra Skåne. Uppdraget går ut på att i laboratoriemiljö ge support till ett integrerat kontrollsystem-team.

Senior kontrolltekniker - södra Skåne

Industrielektriker – Eslöv/Lund

Vi söker omgående en industrielektriker till Eslöv/Lund som ska arbeta med allt från styr- och reglerteknik/mekatronik, elektronik och datasystem inom industri.

Industrielektriker – Eslöv/Lund

Industrielektriker – Karlskoga

Vi söker omgående en industrielektriker till Karlskoga som ska arbeta med allt från styr- och reglerteknik/mekatronik, elektronik och datasystem inom industri.

Industrielektriker – Karlskoga

Industrimekaniker – Karlskoga

Vi söker omgående en industrimekaniker till Karlskoga som ska arbeta med att underhålla och kontrollera samt serva maskiner och system under drift inom industri.

Industrimekaniker – Karlskoga

Automationsingenjör – mellersta/södra Sverige

Vi söker automationsingenjörer som ska arbeta med allt från projektering och konstruktion av PLC-baserade automationssystem, instrumentsystem samt motordrivsystem. Arbetet sker ofta i nära samarbete med processutvecklingsingenjörerna, projektledarna samt representanter från respektive produktionsavsnitt.

Automationsingenjör – mellersta/södra Sverige