ONE

Kunskap som ger energi

Jobba hos oss

Bli en av oss och var med och utveckla ONE Nordic! ONE Nordic är en av Sveriges ledande leverantörer av tekniska konsulttjänster, entreprenader och underhåll inom energi- och industrisektorn. Med vår rikstäckande organisation och lokala kännedom tar vi ansvar för och levererar högklassiga tjänster och lösningar till energiproducenter, -distributörer och -användare. 

Vi har marknadens bästa kompetens för att utveckla, bygga, modernisera, optimera och underhålla kundernas anläggningar. Vi arbetar bland annat med de största aktörerna i branschen och tillsammans utvecklar vi högteknologiska och hållbara lösningar. ONE Nordic har idag ca 1000 medarbetare och huvudkontoret ligger i Malmö. 

Energibranschen är den bästa branschen att jobba i, enligt Attraktiv Arbetsgivarindex 2018. Energibranschens styrkor är hög andel tillsvidareanställningar, höga medianlöner, god arbetsmiljö med låg kort- och långtidssjukfrånvaro, små arbetsgrupper och förhållandevis få avgångar samt lika karriärmöjligheter för män och kvinnor. Läs mer.

Vi är ett karriärföretag även 2018!

För fjärde året i rad utses ONE Nordic till ett Karriärföretag. Utmärkelsen att vara Sveriges Topp 100 mest spännande arbetsgivare delas årligen ut till företag som bedriver det bästa och mest kvalitativa Employer Branding-arbetet i Sverige. Utmärkelsen delas endast ut till 100 arbetsgivare varje år och inför rankningen 2018 har 800 företag valts ut och granskats. ONE Nordics nominering lyder: ”Genom stora utvecklingsmöjligheter inom företaget för sina medarbetare och en utvecklande arbetsmiljö arbetar One Nordic Sverige med employer branding. Med en spännande och kompetensutvecklande arbetsplats utses härmed One Nordic Sverige AB till ett av Sveriges karriärföretag 2018.”

Varför jobba på ONE Nordic koncernen?

Varför jobba på ONE Nordic koncernen?

  • Stora utvecklingsmöjligheter inom företaget
  • Inspirerande kolleger inom ditt arbetsområde
  • Lokalt ansvar och mandat
  • Utvecklande arbetsmiljö
  • Goda förmåner och en företagskultur som förespåkar god balans mellan privatliv och arbetsliv
  • Som anställd på ONE Nordic gör man en tydlig samhällsinsats när man hjälper energiproducenter, energidistributörer och energianvändare att bygga, underhålla och optimera deras anläggningar
  • Energibranschen är den bästa branschen att jobba i, enligt Attraktiv Arbetsgivarindex 2018. Läs mer.

Jobba på ONE Nordic koncernen är utvecklande och roligt. Det känns att det är ett företag som är på gång, som har ambitioner. Det är det jag vill vara en del av.

Lediga Tjänster

Lediga Tjänster

Vill du arbeta med spännande uppdrag inom energi- och industrisektorn?
Vi söker kontinuerligt projektledare, montörer, beredningstekniker, industrielektriker/tekniker, ingenjörer och konstruktörer m.m. Om du inte hittar en ledig tjänst som passar dig - tveka inte att skicka in en spontanansökan via länken i menyn här till vänster.

Gå till Lediga Tjänster