Gå till huvudinnehållet
Sege 9 Header

Karriär

Som anställd på ONE Nordic arbetar du tillsammans med dina kollegor för ett mer hållbart energisamhälle. Du utvecklas i en tekniskt spännande miljö och i kundprojekt i en framtidsbransch.

ONE Nordic bygger och utvecklar Sveriges energiinfrastruktur. Vi är ledande på marknaden inom entreprenad, underhåll och tekniska tjänster i elbranschen och har idag äran att driva de mest spännande energiinfrastrukturprojekten för de största och mest kända aktörerna i branschen.

Några av våra kunder: E.ON, Ellevio, Vattenfall, Uniper, Fortum, Förbifart Stockholm, Trafikverket, flera av landets mindre energibolag och kommuner som bland annat Göteborgs Stad och Stockholms Stad.

Jobba hos oss

Jobba hos oss

På ONE Nordic blir du anställd hos en av Sveriges största leverantörer av underhåll, entreprenader och tekniska konsulttjänster inom energisektorn.

Läs mer om att jobba hos oss
Lediga tjänster

Lediga tjänster

Här hittar du alla lediga jobb på ONE Nordic. Vi har kontinuerligt att stort behov av olika roller. Några nyckelord som återkommer är nyfiken och engagerad. Är du en av dem vi söker?

Gå till lediga tjänster
Traineeprogram

Traineeprogram

ONE Nordic har i tillväxttider som dessa behov av elnätsdesigners och ingenjörer. För att uppfylla behovet av kompetensinflöde driver vi två olika traineeprogram; ett för projektledare/specialister på 12 månader och ett för elnätsdesigner på 9 månader.

Gå till traineeprogram