Gå till huvudinnehållet
Karriär

Karriär

ONE Nordic är en av Sveriges ledande leverantörer av tekniska tjänster, entreprenader och underhåll inom energi- och industrisektorn. Med vår rikstäckande organisation och lokala kännedom tar vi ansvar för och levererar högklassiga tjänster och lösningar till energiproducenter, -distributörer och -användare.

Jobba hos oss

Jobba hos oss

Vi tar ansvar för drift och underhåll av el- och energirelaterade anläggningar, trafik- och belysningssystem samt distributioonsnät för el, värme och kommunikation (telekom).

Läs mer om att jobba hos oss
Lediga tjänster

Lediga tjänster

Vi tar ansvar för drift och underhåll av el- och energirelaterade anläggningar, trafik- och belysningssystem samt distributionsnät för el, värme och kommunikation.

Gå till lediga tjänster
Traineeprogram

Traineeprogram

ONE Nordic har i tillväxttider som dessa behov av elnätsdesigners och ingenjörer. För att uppfylla behovet av kompetensinflöde driver vi två olika traineeprogram; ett för projektledare/specialister på 12 månader och ett för elnätsdesigner på 9 månader.

Gå till traineeprogram
Traineebloggen

Traineebloggen

Här i traineebloggen får du möjlighet att följa våra 5 traineer i deras vardag. De delar med sig av sina upplevelser via veckovisa dagboksinlägg.

Gå till traineebloggen
Spontanansökningar

Spontanansökningar

Vi har ett löpande behov av flera roller på alla orter och tar gärna emot din spontanansökan. Klicka på nedan länk och fyll i din uppgifter så kontaktar vi dig. Vi söker kontinuerligt projektledare, montörer, distributionselektriker, beysningsmontörer, beredningstekniker, industrielektriker/tekniker, ingenjörer och konstruktörer m.m.

Gör en spontanansökning
Skolsamarbeten

Skolsamarbeten

För att öka intresset bland ungdomar för energibranschen samarbetar ONE Nordic idag med ett 20-tal olika gymnasieskolor och yrkeshögskolor runt om i landet för att inspirera, motivera och attrahera ungdomar att söka sig till yrkesutbildningar.

Gå till skolsamarbeten