Gå till huvudinnehållet
Kabel 2 Header

Jobba hos oss

På ONE Nordic blir du anställd hos en av Sveriges största leverantörer av underhåll, entreprenader och tekniska konsulttjänster inom energisektorn.

Vi förser Sverige med el

Vi hjälper våra kunder att underhålla, bygga, modernisera och utveckla sina energianläggningar. Det vi gör, leder till att lokalbefolkningen och industrin har el, nu och i framtiden.

Vi är stolta över att ha skapat en arbetsplats med högt i tak där vi ger våra medarbetare möjlighet att utvecklas och växa i en kamratlig arbetsmiljö och i spännande kunduppdrag där man får ta mycket eget affärsmässigt ansvar.

Vi erbjuder också våra anställda fina påkostande kompetensutvecklingsprogram för att vi ständigt vara på tårna – och vi arbetar hårt och fokuserat med hälsa, arbetsmiljö, miljö och säkerhet i fält vilket är A och O i vår bransch.

Som anställd på ONE Nordic gör man en tydlig samhällsinsats

Fungerande energiinfrastruktur och energianläggningar är en samhällsviktig verksamhet. Den energiinfrastruktur och de energianläggningar som förser samhället, inklusive hushåll, sjukhus och industrier, med elektricitet måste underhållas och byggas ut så att energi kan levereras till kunderna. Du blir en viktig nyckelspelare i vår organisation för att vi ska kunna fortsätta hålla en hög servicenivå och hjälpa fler kunder. Hos oss gör du skillnad!

En framtidsbransch

ONE Nordic befinner sig på en marknad där beställare planerar för kraftiga investeringar de närmaste tio åren. En del siffror pekar på investeringar på flera hundra miljarder kronor, framförallt i stam- och regionnät, men också i stationer/ ställverk, vindkraft, vattenkraft, energimätning etc. På ONE Nordic får du möjlighet att arbeta med en mängd olika utmanande och högprofilerade projekt som ger dig möjligheter att avancera i karriären och samtidigt bidra till samhällsinsatser som har en positiv och hållbar inverkan på de platser där vi bor och lever våra liv.

En bra arbetsgivare

Nyckeltalsinstitutet presenterar årligen de arbetsgivare som har bäst arbetsvillkor i landet sett till attraktivitet, jämställdhet och hälsa. I 2020 års mätning toppar energibranschen både Attraktiv Arbetsgivarindex och Jämställdhetsindex. Företag i el- och energibranschen är generellt attraktiva och jämställda arbetsgivare med trygga anställningar, låga sjuktal och lika möjligheter vad gäller chefskap och löner för män och kvinnor, det visar Nyckeltalsinstitutets senast branschmätning. Ingen annan bransch visar så goda värden för Attraktiv Arbetsgivarindex och Jämställdhetsindex som el- och energibranschen i Nyckeltalsinstitutets sammanställning. Läs mer

Karriarsforetag Webb 2022 Karriar

Vi är ett karriärföretag även 2022!

För åttonde året i rad utses ONE Nordic till ett Karriärföretag. ONE Nordic är därmed Sveriges enda företag som obrutet under sju år har varit Karriärföretag. Det visar med vilket fokus och med vilken kontinuitet attraktionsfrågorna bedrivs inom ONE Nordic. Karriärföretagen är en årlig utmärkelse som delas ut till 100 arbetsgivare i Sverige. Karriärföretagen är en svensk kvalitetsstämpel för de arbetsgivare som har högst kvalitet i sitt employer branding arbete och som kan erbjuda unika karriär- och utvecklingsmöjligheter för studenter och Young professionals.

Drone 3 Header

Lediga Tjänster

Vill du arbeta med spännande uppdrag inom energi- och industrisektorn?
Vi söker kontinuerligt projektledare, montörer, beredningstekniker, industrielektriker/tekniker, ingenjörer och konstruktörer m.m.