Gå till huvudinnehållet

Jon har en tung roll som PMO Manager (Project Management Office) i Sveriges största utrullningsprojekt av nya smarta elmätare

Som trainee på ONE Nordic utvecklas man i en tekniskt spännande miljö och i kundprojekt i en framtidsbransch där man arbetar för ett hållbart framtida energisamhälle, menar Jon Olerud som går traineeprogrammet för projektledare på ONE Nordic.

Jon Olerud2

Redan från start fick han gå in i en tung roll som PMO Manager (Project Management Office), huvudprojektledarens högra hand, i ett av Sveriges största utrullningsprojekt av nya smarta elmätare. De smarta elmätarna, som just nu installeras i alla hushåll och företag i Sverige, ger nya förutsättningar för elanvändare att på ett enkelt sätt bli mer klimatsmarta.

– En fungerande, hållbar och modern energiinfrastruktur, -produktion och effektiv -användning är grunden för klimatomställningen. Det är spännande att vara på ett företag som befinner sig mitt på den förändringsresan. One Nordic bygger och utvecklar Sveriges energiinfrastruktur – och energibranschens massiva investeringsprogram för energiomställningen innebär att vi vinner många nya uppdrag, växer och nyanställer för fullt, säger Jon.

Läs hela intervjun med Jon