Gå till huvudinnehållet

Dekan berättar om de senaste spännande och roliga veckorna

2018-12-14

Hej alla kära läsare och följare. Då var det min tur att blogga igen. Veckans blogg kommer att innehålla många bilder från den senaste tidens aktiviteter vi har haft i traineegruppen och lite annat smått och gott. Jag vill först och främst tacka alla fantastiska kollegor från kontoret i Helsingborg, där jag har gått min beredningsfas. Vill framför allt rikta ett stort tack till en beredningstekniker vid namn Predrag för all stöttning och hjälp.

Dekan Lucia2

En annan del av en projektledarens roll är servicepersonalens säkerhet. För att upprätthålla rätt nivå av säkerhet på våra arbetsplatser, utförs skyddsronder med jämna mellanrum. Jag fick privilegiet att följa med på en skyddsrond på ett av våra projekt i Halland. Vi besökte ett vattenkraftverk där ett större ombyggnationsarbete pågick. 

Vattenkraft

Vattenkraft

Under veckan fick vi traineer åter ses i Malmö för att gå en tredagarskurs i projektledning. Kursen är en av flera etapper i ämnet projektledning. Under tre dagar fick vi lära oss grunderna i modern projektledning och dess olika faser. 

Workshop  

Kurstillfällena är ypperliga lägen för oss trainees att umgås, lära känna varandra bättre och dela med oss av varandras upplevelser. Under den senaste träffen hann vi med att bowla och överraska hela huvudkontoret med ett spontant Luciatåg.

Jag vill avsluta veckans blogg med en julhälsning från oss alla på ONE Nordic till er alla läsare. Ha nu en riktigt god jul och ett gott nytt år.  

Bowling