Gå till huvudinnehållet

Emelie berättar bl a om hur hon hjälpte till i ett stormdrabbat Roslagen

2019-01-25

Sedan mitt senaste inlägg har det skett en del spännande förändringar för min del. Exempelvis så har jag bytt avdelning till Service Stockholm där jag kommer gå in som delprojektledare för vårt projekt FSE815 i Förbifart Stockholm. Det känns utmanande men samtidigt väldigt kul att få komma in i ett så stort och omfattande projekt.

Roslagen

Något annat som hänt som ingen kan ha missat är att det i början på januari blåste väldigt mycket i Roslagen och att det medförde en hel del strömlösa hushåll. Flertalet medarbetare på ONE Nordic från hela landet samlades då och åkte dit för att hjälpa till. Även jag fick åka upp några dagar för att sitta på Vattenfalls kontor i Norrtälje och hjälpa till med planeringen av vad våra montörer skulle göra ute i fält. Det är häftigt att se hur alla, inte bara ONE Nordic, samlas och hjälps åt när det verkligen gäller.  
 
Gällande traineeprogrammet så har vi nu äntligen kommit in i projektledningsfasen vilket Farman nämnde i sitt senaste inlägg. Även om de tidigare blocken har varit väldigt bra och lärorika så ska det bli kul att komma in mer på det område vi ska jobba med i framtiden. I traineeprogrammet ingår även ett koncernövergripande verksamhetsprojekt, för oss nuvarande traineer kommer detta att dra igång under de kommande veckorna. Jag kommer att få arbeta med att ta fram en affärsplan för vår tele- och säkerhetssystemslösning som vi idag arbetar med i Förbifart Stockholm. Ska bli spännande att se hur det kommer att gå! 

/ Emelie