Gå till huvudinnehållet

Farman berättar om att sin beredarpraktik m.m.

2019-01-17

Hej, det var ett tag sen! Sist vi sågs så var jag ute på fältpraktik och driftsatte en temporär transformator. Nu är jag redan inne i projektledarpraktiken och har hunnit avsluta konstruktions-/ beredningspraktiken.

Sundsvall Träd

Under konstruktions- och beredningspraktiken fick jag arbeta mycket i CAD-verktyg. Den mesta av tiden satt jag med andra ord vid datorn och ritade. Jag hann med många spännande projekt. Denna praktikfas var väldigt rolig och just konstruktion är något som jag skulle vilja utvecklas mer inom. 

Projektledarpraktiken har nyligen börjat och nu hjälper jag projektledarna i olika projekt med diverse arbetsuppgifter. Jag ser mycket fram emot denna praktikperiod, vilken kommer pågå fram till januari 2020 och jag hoppas på en bra utveckling. 

Vi har haft några interna utbildningar under december och där jag har träffat de andra traineerna. Det var jättekul att se dem och höra om deras utveckling, de växer upp så fort :-).

Dagens gåta: På bilden ser du vad vi ser varje dag på våran lunchpromenad i Sundvsall. Du får gissa vilket djur som gör detta. 

Tills nästa gång…..   //Farman