Gå till huvudinnehållet

Jonathan, projektledar-trainee på ONE

2022-12-12

En av våra trainees inom Projektledning med en civilingenjörsutbildning, berättar lite om sig själv och hur det är att vara trainee på ONE!

Jonathan 1

Hej! Efter 8 månader på ONE är det nu min tur att presentera mig. Mitt namn är Jonatan Andersson och jag är Projektledare trainee i Malmö/Sege. Jag började på ONE i mars 2022 i Hyllie tillsammans med de andra traineerna. Efter tre spännande dagarna där skickades vi sedan ut till våra respektive avdelningar och jag tog mig den långa vägen (ca 1 mil) till Sege.

Innan jag började på ONE spenderade jag 5 år på lunds tekniska högskola där jag studerade civilingenjör i maskinteknik och sedan en master i energiteknik, så man får väl säga att jag hamnat i rätt bransch 😉.    

Utanför jobb så gillar jag sport, träning och har ett intresse för aktier och ekonomi. Jag har som många andra på ONE ett ursprung från norra Skåne, närmare sagt Åhus utan för Kristianstad.

Under min tid på ONE har jag fått vara med i många olika affärer och haft ett finger i många olika avtal på avdelningen. Nära kontakt med montörer och ekonomisk översikt har varit de viktigaste delarna för att sköta egna affärer som jag delvis började göra efter ca 4 månader. I dagsläget jobbar jag framför allt med felavhjälpning, anslutning och mot stationssidan.

 

Jag och projektledaren Henrik Åfeldt som diskuterar ett projekt.

Som aspirerande projektledare är det viktigt att få förståelse för vad vi sysslar med på ONE. Att vara ute i fält med montörer är en vital det av detta då jag inte har den praktiska erfarenheten sen innan. Jag blev tidigt bemött väldigt väl på ONE och fick snabbt komma in i värmen och gemenskapen som utpräglat företaget.

 

Tack för mig!

 

Jonatan Andersson Projektledare Trainee på ONE Nordic AB