Gå till huvudinnehållet

Louice har blivit tilldelad sitt koncernövergripande verksamhetsprojekt

2019-02-05

Alla traineer har nu fått varsitt koncernövergripande verksamhetsprojekt som kommer startas upp inom de närmsta veckorna. Jag kommer att bli delaktig i ONE Nordics ERP-projektet där jag ska arbeta som projektledare och ansvara för att ta fram en process för budget, uppföljning och prognosarbete som ska fungera som stöd för projektledare och chefer. Det ska bli väldigt roligt och spännande att få vara delaktig i ett så stort koncernövergripande projekt! Jag kommer i och med detta projekt att få spendera en del tid på vårt huvudkontor i Malmö. Parallellt med detta kommer jag också arbeta som projektledare för olika projekt inom vår fältverksamhet i norra Sverige.

Vinter2

Sedan sist jag skrev har jag spenderat en vecka på vår etablering i Strömsund där jag fick testa på livet som beredningstekniker/elnätsdesigner, vilket ingår som en praktikperiod i traineeprogrammet. Det var en väldigt rolig och givande vecka där vi gjorde platsbesök inför ett kommande projekt och träffade markägare. Jag fick dessutom åka längre norrut än jag någonsin varit tidigare. Förutom att jag har varit i Strömsund har även alla traineer varit på utbildning i projektledning i Malmö. Detta blev starten för projektledningsfasen som vi nu är inne i.

Vintern har slagit till ordentligt häruppe vilket kan medföra att man får åka iväg på lite annorlunda uppdrag. Denna veckan har det varit ordentligt kallt med -30 grader på vissa ställen. Detta medförde att en kollega fick lite problem med sin bil när han var iväg på jobb. På grund av kylan gick inte bilen att starta och jag fick då uppdraget att åka ut och leverera ett nytt batteri. Självklart ställer man upp för sina kollegor när de behöver hjälp och på köpet fick jag även en kortare rundtur i ett vattenkraftverk vilket alltid är roligt. Jag måste säga att jag är otroligt imponerad av våra kraftmontörer som ger sig ut i alla väder för att hjälpa våra kunder. En annan som är uppväxt på västkusten har trots fem år i Sundsvall inte riktigt vant sig vid vintrarna här än...

//Louice

Batteri bil