Gå till huvudinnehållet

DISTRIBUTIONSELEKTRIKER – vindparksnät, lokal- och regionnät

Trivs du i ett varierande arbete med möjlighet att påverka din egen vardag? Vill du arbeta på ett företag som erbjuder härligt kamratskap, kompetensutveckling och goda arbetsvillkor? Då är detta något för dig! Lapplands Elnät arbetar i en framtidsbransch och bedriver en samhällsviktig verksamhet – därför behöver vi fler kompetenta distributionselektriker för att kunna fortsätta hålla en hög servicenivå och hjälpa fler kunder.

Som person är du en driven problemlösare, ansvarstagande, har hög serviceanda och förmåga att arbeta självständigt. Det är en självklarhet att du delar vårt höga kvalitets- och säkerhetstänk.

Lapplands Elnät AB och dess moderkoncern ONE Nordic utvecklar och bygger Sveriges energiinfrastruktur och är en av branschens ledande inom bland annat lokalnätsområdet. Vi jobbar ständigt med att hjälpa våra kunder att underhålla, bygga, förbättra och utveckla sina lokal- och regionnätsnätsanläggningar (0.4 – 130 kV). Vi är stolta över att ha skapat en arbetsplats där vi ger våra medarbetare möjlighet att utvecklas och växa.

Arbetsuppgifter

Du kommer få möjlighet att arbeta med utmanande och varierade arbetsuppgifter. Vi söker dig som vill arbeta i ett dynamiskt team inom området projektbyggnation, felavhjälpning, och underhåll. Tillsammans med projektledare och beredare utför du kunduppdragen i fält.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Projektarbete inom Vindparksnät inklusive DUS
  • Projektarbete inom lokalnätsanläggningar 0.4 – 24 kV
  • Projektarbete inom regionnätsanläggningar 40-130 kv.
  • Resor förekommer varje vecka i någon omfattning.

Vem är du?

Du har en avslutad gymnasieutbildning inom elprogrammet alternativt KY- eller högskoleutbildning med inriktning el/elkraft. Vi ser det som en merit om du har en etablerad erfarenhet av el entreprenader.

Du har relevant arbetslivserfarenhet och teknisk kompetens inom elanläggningar eller vattenkraftsstationer. Du bör vara väl förtrogen med ESA och kopplingsarbete inom elanläggningar. Du har även god kunskap och erfarenhet inom felsökningsarbeten.

Som person har du förmåga att kommunicera rakt och tydligt och har en väl utvecklad social förmåga. Noggrannhet och god struktur är viktiga egenskaper för att lyckas i arbetet. Du har också en mycket god förmåga att arbeta självständigt och i grupp samt är initiativtagande, beslutsam och lösningsinriktad. För att uppfylla kravprofilen för tjänsten är det också viktigt att du har ett högt säkerhetstänk.

B-körkort är ett krav gärna BE och du talar och skriver svenska flytande.

Vårt erbjudande

Var med och utveckla Lapplands Elnät! Vi är ett företag med lång tradition och gedigen erfarenhet. Vi vill hela tiden utveckla oss och bli ännu bättre. För att nå dit behöver vi kompetenta medarbetare som är nyfikna och engagerade. Vi är stolta över att ha skapat en arbetsplats som ger sina medarbetare möjlighet att utvecklas och växa.

Vi erbjuder:
• Stora utvecklingsmöjligheter inom företaget
• Inspirerande och professionella kolleger inom ditt arbetsområde
• Attraktiva medarbetarförmåner
• Frihet under ansvar
• Stimulerande arbetsmiljö

Stämmer ovanstående in på dig så tveka inte utan skicka in din ansökan idag!

Ansökan och frågor

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Vd Tomas Ölvebring på tel. 070-322 19 71.

Intervjuer kan komma att ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Lapplands Elnät

Lapplands Elnät är verksamt inom energisektorn i norra Sverige och är en ledande leverantör av drift- och underhållstjänster samt entreprenadprojekt inom lokal- och regionnät samt vindkraft.

Bolaget ägs till 60 procent av ONE Nordic koncernen och till 40 procent av Lapplands Eltjänst AB. Lapplands Elnät är organisatoriskt ett dotterbolag under ONE Nordic koncernen. Bolaget är etablerat på ett flertal orter i norra Sverige och huvudkontoret ligger i Jokkmokk.