Gå till huvudinnehållet

Lapplands Elnäts vd utnämnd som årets ledare i Norrbotten

2019-03-04

Lapplands Elnäts huvudverksamhet är att bygga kraftledningar. Stefan Helmvall har jobbat vid bolaget i två år. Under den här tiden har det hänt en hel del, verksamheten har ökat sin omsättning från 60 miljoner kronor 2016 till 164 miljoner 2017 och nu överstiger man 200 miljoner kronor 2018. Personalstaben har ökat från 23 personer när Stefan började, till att omfatta över 40 medarbetare i dag.

Sabina Nilsson Redaktor Fo

BILD: Jessica Tervaniemi | Sabina Nilsson, redaktör för Norrbottens Affärer, räckte över priset till den glada vinnaren, Stefan Helmvall, på onsdagsmorgonen. 

Det var en glad och rörd Stefan Helmvall som överraskades när Norrbottens Affärers team knackade på, mitt under mötet hos NCC, med blommor och den sedvanliga ledartavlan av konstnären Anna Toresdotter.

– Det här känns helt fantastiskt. Det var överraskande, jag blir lite rörd faktiskt. Det finns många duktiga ledare i Norrbotten så det här är jättestort, säger Stefan när han tagit emot priset.

Det var många ledare som nominerats till det ärofyllda priset som delas ut av Norrbottens Affärer och i.o.h organisationsutveckling. Efter ett noggrant juryarbete utsågs tre finalister; Stefan Helmvall, Lapplands Elnät, Johanna Grimståhl, Meramedia, och Johan Stålnacke, Spis.

Läs hela artikeln om utnämningen här: https://www.norrbottensaffarer.se/na/klart-har-ar-arets-ledare-2018-nm4989473.aspx