Gå till huvudinnehållet

ONE Nordic på Elfack

2023-03-14

Kom och träffa oss på Elfack den 9-12 maj i Göteborg! På plan ett hittar du vår "Beach 2023" monter. Här kan du träffa våra säljare, se på film och provsitta vår nya elbuzz.

Elfack

Äntligen är det dags för en stor mässa igen där branschen kan träffas! ONE Nordic hittar du i en stor monter på plan ett. Vi är ett av Sveriges största företag inom service och underhåll, mättekniska tjänster och entreprenad när det kommer det allt som rör energi. Våra största kunder är de stora elbolagen, men vi har även många mindre lokala elbolag som kunder, vi driftar ställverk för industrin och hjälper kommuner med mätning av både el och vatten. Vi har även en stor organisation för vind och vattenkraften.


Hos oss kan du träffa säljansvariga och få ett snack om vad vi kan hjälpa er med, du kan connecta med oss om du är intresserad av en karriär i energibranschen eller du kan slå dig ned i en solstol, äta en mjukglass och se på våra tävlingsfilmer ONE Nordic challenge som visas rullande. Har du en agenda föreslår vi att du bokar ett möte med någon av våra säljansvariga nedan. Men du är lika välkommen att komma förbi helt oplanerat för att träffa vårt härliga team och få vår syn på allt från energikrisen till för och nackdelar med elbilar i Norrland.


Varmt välkommen till vår monter B06:79


Länk till mässan