Gå till huvudinnehållet

ONE Nordics Traineeprogram för Projektledare topp 3 i Sverige

2022-02-04

Vi är oerhört stolta över att ONE Nordics Traineeprogram för Projektledare är placerat på topp 3 bland Sveriges mest attraktivaste traineeprogram för civilingenjörer.

Karriärföretagen har i en undersökning bett studenter rösta fram de 10 mest attraktiva Traineeprogrammen i Sverige i respektive kategori; IT, Ekonomi, Civilingenjörer och Högskoleingenjörer. De svarande har fått välja de tre Traineeprogram som de upplever som mest attraktiva av samtliga potentiella program. I kategorin Civilingenjörer placerar sig ONE Nordics Traineeprogram på topp 3.

Målet med ONE Nordic traineeprogram för projektledare är att våra traineer efter genomgånget program i rollen som projektledare ska kunna driva entreprenader, service och underhåll i våra kunders energianläggningar. De ska kunna leda och genomföra egna projekt, såväl avtal som entreprenader, på ett affärsmässigt och lönsamt sätt. Det ingår även kalkylering av framtida uppdrag, att planera och ansvara för genomförandet av projekt, löpande driva uppföljningar av kvalitet, ekonomi och arbetsmiljö. De ska kunna arbeta med företagets montörer, tekniker och underentreprenörer med helhetsåtaganden från kravställning till leverans. Och de ska fungera som ledare för montörer och ansvara för deras utveckling inom bolaget.

Se Karriärföretagens topp 10 lista för samtliga kategorier (IT, Ekonomi, Högskoleingenjörer, Civilingenjörer) och läs mer om undersökningen

Läs mer om ONE Nordics Traineeprogram för projektledare