Gå till huvudinnehållet
Sege 5 Header

ONEin konsultnätverk

ONE Nordic har ett av Sveriges ledande konsulthus inom energi- och industrisektorn. Vi arbetar rikstäckande inom en rad olika områden och har avtal med branschens största aktörer. Just nu har vi över 250 konsulter ute på uppdrag hos kunder med tuffa krav.

Om ONEin

Om ONEin

Via ONE Nordics underkonsultportal ONEin kan du som arbetar som konsult eller leder ett konsultföretag få utvecklande och intressanta uppdrag hos bolag inom energi- och industrisektorn. Vi hittar de projekt som du eller dina konsulter är mest lämpade för. Låt oss matcha din kompetens med de uppdrag vi har hos våra kunder!

Om ONEin
Vilka söker vì?

Vilka söker vì?

Just nu söker vi en mängd olika konsulter
Som underkonsult till ONE Nordic kan du komma att erbjudas en mängd olika uppdrag inom samtliga av våra olika verksamhetsområden. För att kunna bli erbjuden något av dessa uppdrag måste du först registrera ditt CV.

Vilka söker vì?
Registrera ditt CV

Registrera ditt CV

Ett komplett CV hjälper oss att matcha dig med rätt uppdrag
Hos oss kvalitetssäkras du genom de tre olika steg som beskrivs här nedan. Som underkonsult till ONE Nordic kan du komma att erbjudas en mängd olika uppdrag inom samtliga av våra olika verksamhetsområden. Just nu söker vi dessa konsultkategorier.

Registrera ditt CV
Lediga underkonsultuppdrag

Lediga underkonsultuppdrag

För att kunna få våra email om våra lediga uppdrag måste du därför först registrera ditt CV i ONEin. Om de aktuella uppdragen inte passar just dig tipsa gärna dina kollegor i branschen och be dem registrera sig i ONEin och att söka uppdragen.

Se lediga konsultuppdrag