Gå till huvudinnehållet
Om Onein 1

Om ONEin

Välkommen till ONEin - ONE Nordics underkonsultportal

Vill du jobba som underkonsult till ONE Nordic? Registrera i så fall ditt CV redan nu. Via ONEin får du som underkonsult intressanta och utvecklande uppdrag inom energi- och industrisektorn.

ONE Nordic har ett av Sveriges ledande konsulthus inom energi- och industrisektorn. Vi arbetar rikstäckande inom en rad olika områden och har avtal med branschens största aktörer. Just nu har vi över 250 konsulter ute på uppdrag hos kunder med tuffa krav.

Det här är ONEin

Via ONE Nordics underkonsultportal ONEin kan du som arbetar som konsult eller leder ett konsultföretag få utvecklande och intressanta uppdrag hos bolag inom energi- och industrisektorn. Vi hittar de projekt som du eller dina konsulter är mest lämpade för. Låt oss matcha din kompetens med de uppdrag vi har hos våra kunder!

Registrera Cv (1) (1)

Ett komplett CV hjälper oss att matcha dig med rätt uppdrag

Hos oss kvalitetssäkras du genom de tre olika steg som beskrivs här nedan.

  • Steg 1: Registrera ditt CV
    Skicka in dina grunduppgifter tillsammans med en eller flera referenser i form av tidigare utförda uppdrag eller anställningar. Om du arbetar som konsultchef och vill registrera mer än en konsult ber vi dig att registrera CV per CV - annars kan vi ej söka efter dem i databasen.
  • Steg 2: Kvalificeringsprocess
    En konsultkoordinator hos ONE Nordic gör en första bedömning och kontaktar dig om vi behöver fler uppgifter eller om vi vill träffa dig för att utvärdera vilka möjligheter för sammarbete som kan finnas. Då detta är genomfört räknas du som Kvalificerad att erbjudas uppdrag av ONE Nordic.
  • Steg 3: Verifierad
    Efter att du har utfört ett första uppdrag och detta har utvärderats med gott resultat klassas du som Verifierad, vilket innebär att vi kan komma att erbjuda dig fler uppdrag.
Invitation G29ce31e52 1920 Extra Bild (1) (1)

Vi söker en mängd olika konsulter...

Som underkonsult till ONE Nordic erbjuds du en mängd olika uppdrag inom samtliga av våra olika verksamhetsområden. Vi söker konsulter som har erfarenheter från energi- och industrisektorn.