Gå till huvudinnehållet
Registrera Cv (1) (1)

Registrera ditt CV

Ett komplett CV hjälper oss att matcha dig med rätt uppdrag

Hos oss kvalitetssäkras du genom de tre olika steg som beskrivs här nedan. Som underkonsult till ONE Nordic kan du komma att erbjudas en mängd olika uppdrag inom samtliga av våra olika verksamhetsområden. Just nu söker vi dessa konsultkategorier.

Steg 1: Registrera ditt CV

Skicka in dina grunduppgifter tillsammans med ditt CV och en eller flera referenser i form av tidigare utförda uppdrag eller anställningar. Om du arbetar som konsultchef ber vi dig att registrera några konsulters CV per CV (annars kan vi ej söka efter dem i databasen) som representerar din verksamhet och som är relevanta för ONE Nordics verksamhet.

Registrera ditt CV här

Steg 2: Kvalificeringsprocess

En konsultkoordinator hos ONE Nordic gör en första bedömning och kontaktar dig om vi behöver fler uppgifter eller om vi vill träffa dig för att utvärdera vilka möjligheter för sammarbete som kan finnas. Då detta är genomfört räknas du som ”Kvalificerad/Ej kvalificerad” att erbjudas uppdrag av ONE Nordic. Om du får besked om att du är ”Kvalificerad” har du möjlighet att söka de lediga uppdrag som du finner här i ONEin-portalen. I vissa fall kan vi komma att kontakta dig direkt om du är högintressant för ett specifikt kunduppdrag

Steg 3: Verifierad

Efter att du har utfört ett första uppdrag och detta har utvärderats med gott resultat klassas du som Verifierad, vilket innebär att vi kan komma att erbjuda dig fler uppdrag.