Gå till huvudinnehållet

Hydro

Vi tar hand om vattenkraften

ONE Nordic Hydro servar och driftar vattenkraften i mellersta och norra Sverige. Här har vi både stora och små kraftbolag som kunder.

VATTENKRAFT Vi bidrar till en hållbar framtid

Vattenkraften är en viktig del i omställningen mot ett förnybart energisamhälle. Vi är en del av denna omställning då vi levererar både
produkter och tjänster till branschens stora och små aktörer.  

Vår största tillgång som leverantör är den kompetens och den erfarenhet som all vår personal besitter. Allt ifrån tekniska lösningar till fokus på både miljö och arbetsmiljö.

 

Läs om ett av våra jobb för Fortum

ERBJUDANDE

I vårt erbjudande ingår allt från koncept och förstudier, till genomförande och drift och underhåll. Vår expertis omfattar dammsäkerhet, teknik, mekanik, automation och mycket mer. Vi har nu utökat vårt erbjudande och kan även hantera driftledningen av kundens vattenkraftstationer. Dessutom kan vi utföra underhållsplanering för att optimera kundens projektportfölj och därmed säkerställa hög tillgänglighet och säkerhet över tid.

Kontakta oss

Bygg framtiden med oss!

Service och underhåll av vattenkraften i Sverige är en del av ONE Nordics arbete med att bygga det hållbara energisamhället tillsammans med våra kunder. För att lyckas behöver vi kontinuerligt växa och utveckla vår kompetens. Vill du jobba med innovation och modernisering av vattenkraften, eller med det praktiska arbetet kring driften och underhållet? Sök dig till ONE Nordic Hydro!

Läs mer på våra karriärsidor

VATTENKRAFT Vi söker El/automationsingenjörer

Vill du vara med och utveckla ONE Nordic och bidra till en grön omställning? Vi söker nu initiativrika och drivna ingenjörer inom vattenkraft som vill vara med på vår spännande resa framåt. 

Läs mer om tjänsterna här