Gå till huvudinnehållet

Hållbarhet

Hållbarhet

För oss innebär hållbarhet ett åtagande av det långsiktiga ansvaret för vår miljöpåverkan, vår ekonomi och individerna som arbetar hos oss.

Hållbarhetsberättelse 2022

Läs vår hållberhetsberättelse med övergripande beskrivningar om hur vi hanterar vårt miljö- och säkerhetsarbete samt mer konkreta grafer och siffror från 2022.

Läs hållbarhetsberättelsen som PDF

Miljö

Vårt arbete handlar om att utveckla ett mer hållbart samhälle med förnybara energikällor som vind- och vattenkraft. Vi arbetar med att minimera vår miljöpåverkan och samtidigt arbetar vi proaktivt med miljöfrågor. En ständig förbättring av miljöarbetet är en förutsättning för en sund affärsutveckling.

Solcellspark

Säkerhet

Vi arbetar i en högriskbransch därför är säkerheten för våra medarbetare, våra kunder och deras anläggningar en prioriterad del av vår verksamhet. Vår vision är att alla medarbetare ska komma välbefinnande hem från jobbet, varje dag. Vi eliminerar aktivt faror, minskar arbetsmiljörisker, främjar en god arbetsmiljö och arbetar med ständiga förbättringar.

Kvalitet

Våra kunders och samhällets behov är grunden till vår verksamhet, därför arbetar vi för att varje leverans har högsta kvalitet som genererar en hög kundnöjdhet. Vi är ISO certifierade inom både miljö, kvalitet, arbetsmiljö och ackrediteringar. Genom våra certifieringar, interna revisioner och rutiner säkerställer vi att ONE är långsiktigt hållbara. Vårt certifierade ledningssystem är ryggraden i vår verksamhet.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Det är många som vill prata med oss om allt från kärnkraft till fakturor. Bästa sättet att nå rätt person är att fylla i formuläret så återkommer vi inom kort med rätt kontaktperson.

Kom i kontakt med oss

Häng med på vår resa!

Vi delar med oss av vår vardag i våra olika kanaler. Följ oss gärna.