Gå till huvudinnehållet
Solcell 1 Header

Om oss

ONE Nordic är en av Sveriges ledande leverantörer av tekniska konsulttjänster, entreprenader och service inom energi- och industrisektorn. Bolaget ägs av Eleda Group.

Vi har mer än 25 års erfarenhet inom energibranschen

Med vår rikstäckande organisation och lokala kännedom tar vi ansvar för och levererar högklassiga tjänster och lösningar till energiproducenter, distributörer och energianvändare. Vi har marknadens bästa kompetens för att utveckla, bygga, modernisera, optimera och underhålla kundernas anläggningar. Vi arbetar bland annat med de största aktörerna i branschen och tillsammans utvecklar vi högteknologiska och hållbara energisystem.

ONE Nordic är en av Sveriges ledande leverantörer av tekniska konsulttjänster, entreprenader och service inom energi- och industrisektorn. Bolaget ägs av Eleda Group.

ONE Nordic har cirka 1200 medarbetare och omsätter ca 2,5 miljarder SEK. Huvudkontoret ligger i Malmö.

Företagsfakta

Företagsfakta

ONE Nordic en av de ledande leverantörerna i Sverige inom tekniska konsulttjänster, underhåll och entreprenad inom energi- och industrisektorn. Vi utvecklar Sveriges hållbara  energiinfrastruktur och bygger "Det nya energisamhället".

Läs mer om företagsfakta
Nyheter

Nyheter

Gå in och titta på nyheterna för att hålla dig uppdaterad för vad som händer på ONE Nordic.

Läs våra nyheter
Ledningsgruppen

Ledningsgruppen

Här under visas personerna som ingår i ledningsgruppen för ONE Nordic. Ledningsgruppen är ansvarig för att stötta företagets viktigaste och mest centrala aktiviteter och processer.

Jobba Hos Oss (1) (1)

Vårt erbjudande - Ett tydligare val

Varumärket ONE står för ett helhetstänk. Vilket betyder att vi ska kunna hjälpa våra kunder hela vägen och i alla delar av deras verksamhet inom energiproduktion, energidistribution och energianvändning. Vårt erbjudande är uppdelat i tre tydliga områden som var för sig inrymmer olika specialkompetenser:

  • Konsulttjänster
  • Entreprenadtjänster
  • Service- och underhållstjänster
642X309 Kma

Hållbarhet - ONE Nordic bygger Det nya energisamhället för nästa generation

Inom ONE Nordic koncernen talar man om Det nya energisamhället och hur vi tillsammans ska möta de energi- och elrelaterade infrastrukturella behov och krav som nu accelererar både när det gäller produktion, distribution, energieffektivisering och användning av energi.

Spontanansökning (1) (1)

Vår Vision

Under vårt varumärke ONE Nordic ska vi utveckla positionen som Sveriges ledande leverantör inom tekniska tjänster, underhåll och entreprenad inom energisektorn.