Gå till huvudinnehållet

OneChallenge

ONE Nordic Challenge

Här ser du 3:e avsnittet av ONE Nordic Challenge! Vi undersöker om kända svenska idrottsprofiler har vad som krävs för att klara den verklighet många av oss som jobbar ute i fält hanterar dagligen. Vi och branschen behöver massor av folk de kommande åren. Har du vad som krävs?

Stormröjningen

Stormröjningen

Här kan du se första filmen i vår kampanj ONE Challenge. "Stormröjning" med timberstjärnan Ferry Svan och Louise från ONE Nordic.

Se filmen på Youtube här
Drönarinspektionen

Drönarinspektionen

När Sveriges elnät ska inspekteras får vår drönarpilot Andy det hett om öronen. Han utmanas av Counter-Strike-världsmästaren Patrik “f0rest” Lindberg!! Räcker f0rest e-sportmeriter och fingerfärdighet mot Andys erfarenhet för att snabbast hitta varmgång i elskåp med drönarkamera? Se avsnittet här! Vill du också anta utmaningen och hitta ditt drömjobb - sök till oss!

Se filmen på Youtube här
Lediga tjänster Lapplands Elnät

Lediga tjänster Lapplands Elnät

Här hittar du de aktuella lediga tjänster som rör Vindkraft i norra Sverige just nu. Lapplands Elnät är ett dotterbolag till ONE Nordic och det bolag som jobbar med just service och underhåll av vindkraftverk. De lägger löpande ut nya tjänster - så håll utkik!  

Lediga tjänster Lapplands Elnät
Olika yrken hos ONE Nordic

Olika yrken hos ONE Nordic

Här kan du läsa om några av de olika yrken som finns på ONE Nordic. Samtliga är bristyrken med goda möjligheter till anställning.

Läs mer här
Ett stort behov av vindkraftstekniker i norra Sverige

Ett stort behov av vindkraftstekniker i norra Sverige

När vindkraften i Sverige byggs ut och allt fler vindkraftparker behöver underhållas och servas ökar även behovet av ny kompetent arbetskraft. Vi har ett stort behov av både eldistributionselektriker och projektledare till våra vindkraftsprojekt i Norrbotten, Västerbotten och Västernorrland.

Läs pressmeddelande här
Följ oss på Linkedin

Följ oss på Linkedin

För uppdateringar om nya tjänster och andra karriärmöjligheter hos ONE Nordic kan du följa oss på Linkedin. 

Gå till vår Linkedin sida
Energisamhälle Startsida

Framtidens hållbara energisamhälle

Energiförbrukningen i Sverige och övriga världen ökar stadigt varje år. Mot detta står en infrastruktur som inte riktigt hängt med. Vi pratar om Det hållbara energisamhället och hur vi tillsammans arbetar för att möta de behov och krav som nu accelererar både när det gäller produktion, distribution, energieffektivisering och användning av energi. 

Presskontakt

Lisa Loderus
Lisa Loderus Kommunikations- och marknadsansvarig