Gå till huvudinnehållet

OneChallenge

 

ONE Nordic Challenge - har du också det som krävs?

Kolla in de smått galna challenge-filmerna där komikern Anders Jansson undersöker om kända svenska idrottsstjärnor har det som krävs för att utföra de jobb energibranschens supertekniker gör dagligen... 

Skulle du klara våra challenges? Sök dig då till oss. Energibranschen behöver 100 000 ingenjörer och tekniker de kommande 10 åren för att skapa ett fossilfritt Sverige.

ONE Challenge Thumbnail Avsnitt 7

Skulle du kunna byta elskåpet snabbare än Sofia Loft, världsmästaren i styrkelyft...?

Kan Sofia Loft, som trefaldig världsmästare i styrkelyft och segrare
i Mästarnas mästare, även vinna över ONE Nordics
montageledare Emil? I denna utmaning ska våra tävlande gräva
upp ett gammalt kabelskåp och ersätta det med ett nytt – på
kortast möjliga tid. Inom de kommande tio åren ska nämligen hela
500 000 kabelskåp bytas ut och uppgraderas i Sverige. Det
innebär att vi behöver fler som vill bli en del av den spännande
omställningen energibranschen står inför. Se avsnittet här och sök
till oss redan idag!

Se alla våra smått galna challenge-filmer med komikern Anders Jansson vid rodret - och fler filmer kommer...

ONE Challenge 5. Trekamp i trafikmiljö - höjdhopperskan Emma Green vs montören Donny

ONE Challenge 5. Trekamp i trafikmiljö - höjdhopperskan Emma Green vs montören Donny

Skulle du göra challengen i skyliften bättre än höjdhopperskan Emma Green?

Belysning ska underhållas, trafikljus ska monteras och snabbladdstolpar till elbilar ska göras i ordning. Den tävlingserfarna höjdhoppsmedaljören Emma Green möter vår noggranna montör Donny i en laddad trekamp. Har du också det som krävs?

Se filmen på YouTube här

ONE Nordic och energibranschen behöver massor med folk - sök ett framtidsyrke redan idag!

De 4 hetaste framtidsyrkena i energibranschen 2023-2033

De 4 hetaste framtidsyrkena i energibranschen 2023-2033

Energibranschen behöver de tio kommande åren 100 000 ingenjörer och tekniker. Här listar vi de fyra hetaste framtidsyrkena som vi rekommenderar att du väljer om du vill arbeta i energibranschen. Här finner du även vilken utbildning de kräver.

Se vilka framtidsyrken du ska satsa på
Vill du ha ett framtidsyrke? ONE Nordic söker fullt med nya medarbetare - sök redan idag!

Vill du ha ett framtidsyrke? ONE Nordic söker fullt med nya medarbetare - sök redan idag!

Nyfiken? Varmt välkommen med din ansökan till ONE Nordic som är med och utvecklar, bygger och underhåller Sveriges energiinfrastruktur och bidrar till ett fossilfritt Sverige.

Vi behöver fullt med projektledare, distributionselektriker, kontrollanläggningsingenjörer, elnätsdesigners/ beredningstekniker inom verksamhetsområden som elnät, stationer, trafikmiljöinfrastruktur, energimätning, vattenkraft etc.

Läs mer och sök våra lediga tjänster
Energisamhälle Startsida

ONE Nordic arbetar med framtidens hållbara energisamhälle

Energiförbrukningen i Sverige och övriga världen ökar stadigt varje år. Orsaken är bland annat den hållbara, ekonomiska och tekniska utvecklingen. Mot detta står en energiinfrastruktur som inte riktigt hängt med. Förnyelsebehovet är stort och många energianläggningar har behov av renovering och uppgradering.
Beställarna på marknaden i Sverige planerar därför för kraftiga investeringar de närmaste tio åren. En del siffror pekar på investeringar på flera hundra miljarder kronor bara i Sverige, framför allt i stam- och regionnät, men också i nya stationer, vindkraft, vattenkraft och värme. Och det är här ONE Nordic kommer in i bilden.

200826Jonasarvidsson 4

Varför arbeta på det "varma och goa" företaget ONE Nordic?

ONE Nordic har ett medarbetarengagemang på +31. Ett resultat mellan 0-20 är bra. Över 20 är mycket bra. Detta ser vi som ett bevis på att våra medarbetare trivs och har roligt på jobbet. Och det är vi oerhört stolta över eftersom det är jätteviktigt för oss.

Självklart har vi en massa mål, sådant som vi vill lyckas med. Men inget av det har någon betydelse om vi som arbetar här inte trivs. Och trivs vi inte, så presterar vi inte. Vår vision för hur vi vill att bolaget ska vara för dem som arbetar här, är det viktigaste av allt. Vi tror stenhårt på en varm och go företagskultur och en decentraliserad affärsmodell där ansvar och mandat ligger där det hör hemma; så nära kunden och så lokalt som möjligt. Känner alla att ansvaret och mandatet ligger lokalt så är det roligare och mer meningsfullt att gå till jobbet. Och när vi trivs så trivs kunderna.

//Jonas Arvidsson, vd på ONE Nordic