Gå till huvudinnehållet

Privatperson

Kund hos EON

Under perioden 2020 - 2024 hjälper vi Eon att byta elmätare hos många av deras kunder. Alla elmätare i Sverige ska bytas innan år 2025. Är du kund hos EON och har frågor om bytet av din elmätare hänvisar vi till de informations siter och den kundtjänst EON har satt upp för sina mätarbyteskunder. 

EON kontakt

Kund hos ELLEVIO

Under perioden 2020 - 2023 hjälper vi Ellevio att byta elmätare hos många av deras kunder. Hittills har det bytts över 632 220 mätare i det projektet. Är du kund hos Ellevio och har frågor om bytet av din elmätare hänvisar vi till de informations siter och den kundtjänst Ellevio har satt upp enkom för detta projektet. 

Ellevio kontakt

Kund hos Kraftringen

Under perioden 2020-2023 byter Kraftringen ut mätarna ut hos 110 000 el-, gas- och fjärrvärmekunder i södra Sverige. Är du kund hos Kraftringen hänvisar vi dig till deras kundtjänst uppsatt speciellt för mätarbyteskunder när du har frågor. 

Kraftringen kontakt

Kom i kontakt med oss

Det är många som vill prata med oss om allt från kärnkraft till fakturor. Bästa sättet att nå rätt person är att fylla i formuläret så återkommer vi inom kort med rätt kontaktperson.

Vad kan vi göra för dig?