Gå till huvudinnehållet

Driftkommunikation (kommunikationssystem)

Driftkommunikation (kommunikationssystem)

Vi erbjuder allt från konsultuppdrag inom bl.a. radioprojektering, frekvensansökningar till helhetsåtagande inom radiokommunikation, inomhustäckning och andra kommunikationsnät såsom transmissions- och accessnät.

Kommunikationssystem för att styra och övervaka en anläggning eller för intern kommunikation

Vi erbjuder även drift, underhåll och support på kunders kommunikationslösningar. Vi har gedigen kompetens inom SDH, PDH, TETRA, analog och digital radio. Oavsett om du söker en komplett lösning eller delar av en kommunikationslösning så kan vi hjälpa till. Vi tar oss an både lokala och nationella åtaganden.

Inom driftkommunikation (kommunikationssystem) erbjuder vi:

  • Driftdatakommunikation (lösningar inom kommunikationsnät för tele och data)

    För att styra och övervaka en anläggning behövs system och kommunikationsnät för tele och data. Inom driftdata har våra tekniker och ingenjörer djup och bred kompetens för att kunna hantera hela kedjan från projektering, design, inköp, driftsättning och service/support av system och kommunikationsnät. Vi tar oss an lokala som nationella åtaganden och har erfarenhet inom i princip alla tekniker såsom SDH, PDH, GSM, GPRS, Mobilnätverk, Satellit, RAKEL (TETRA) med bärare såsom opto, koppar, analog/digital radio, mikrovågslänkar och radiosnurror. Vi är certifierade för arbeten i master, liftar, elanläggningar etc.
  • PMR (Privat Mobil Radio / Radiokommunikation)

    Vi tar hand om allt från projektering, inköp, installation och driftsättning, till service och underhåll inom radiokommunikation. Våra radiotekniker har lång och bred erfarenhet av radiokommunikation och olika radiosystem. Vi erbjuder radiokommunikationslösningar inom analog och digital radio, som till exempel RAKEL. Vår gemensamma erfarenhetsbank är grunden för ett bra och konstruktivt samarbete. Vi tar med fördel fram och installerar skräddarsydda lösningar för att täcka era behov och idéer för en driftsäker kommunikation.

Referenser

”Vi är nya kunder till ONE Nordic. De gånger vi behövt anlita företaget har vi snabbt fått adekvat service. Vi har höga krav på vår kvalitet, likaledes måste våra leverantörer leva upp till våra standards.”

- Magnus Lindsjö, gruppchef på Swedegas som anlitar ONE Nordic för att säkerställa kommunikationen mellan anläggningar på Swedegas gasnät.

”Vi var i behov av att med kort varsel flytta vår kommunikationsradioväxel med tillhörande transmissionskopplingar för kollektivtrafiken i Blekinge. Vi anlitade ONE Nordic AB som överträffade våra förväntningar och lyckades lösa detta utan att det blev några märkbara avbrott i funktionaliteten under flytten.”

- Jörgen Hjelm IT-chef Blekingetrafiken

”En förutsättning för ett fungerande samarbete är att ha en underleverantör som ställer upp i tid och otid när problem uppstår och när det är akut att få problemen lösta. ONE Nordic AB i Malmö är en partner som ställer upp när det behövs som mest.”

- Mats Lundberg, Chef IT Förvaltning och Utveckling på Skånetrafiken.

Vad kan vi göra för dig?

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med nya kunder och se hur vi kan optimera din affär! Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom kort med rätt kontaktperson.

Kom i kontakt med oss