Gå till huvudinnehållet

Staffanstorp Energi

Staffanstorp är en liten men ständigt växande kommun i Skåne, beläget mellan Malmö och Lund. Ett typiskt samhälle dit många som jobbar i storstäderna flyttar till. Här ligger energibolaget Staffanstorps Energi. Deras ansvar är att distribuera el till merpartens av kommunens alla invånare på ett drift- och personsäkert sätt under dygnets alla timmar.

Utmaningen: Energibranschen står inför en energiomställning där stora investeringar och utbyggnader är nödvändiga för att möta dagens och framtidens elförsörjning. ONE Nordic är ett av de bolag som jobbar hårt tillsammans med el-bolagen för att denna energiomställning ska möjliggöras.

Lösningen: För att möta Staffanstorps tillväxt, som kräver utbyggnad av det lokala elnätet, har Staffanstorps Energi tagit in ONE Nordic för hjälp med lokalnätsprojekt, beredskap och dokumentationsarbete. Genom detta partnerskap tryggas både staffanstorpsbornas elförsörjning och en fortsatt expansion av samhället. Det är ett flerårigt avtal med start i januari 2023.

”Detta samarbete ligger i helt linje med ONE Nordics strategi att bli en naturlig partner för de lokala energibolagen”

Peter Larsson Lindström, avdelningschef Service Malmö

Bild på personal i Segeltorp

Jobba hos oss

På våra karriärsidor hittar du både lediga jobb, information om traineetjänster och konsultuppdrag. Vi växer så att det knakar så tveka inte att skicka din ansökan till oss.

Karriärsidor För konsulter