Gå till huvudinnehållet

Stockholms stad belysning

Case Stockholms stad – belysning
SERVICE & UNDERHÅLL SERVICE OCH UNDERHÅLL BELYSNING

Stockholms Stad har valt ONE Nordic ännu en avtalsperiod för att sköta gatubelysningen i huvudstaden

Utmaningen

Det man betecknar Västerort i Stockholm stad, Bromma, Hässelby, Vällingby, Rinkeby, Kista, Spånga och Tensta, har belysningsanläggningar som innefattar 42 000 ljuspunkter. Belysning som förväntas fungera 365 dagar om året så att stadens befolkning kan röra sig fritt och säkert även efter mörkrets inbrott. Slutar något fungera kan det vara bråttom att reparera eller byta ljuskälla.

 

Lösningen

ONE Nordic AB har ingått ett avtal med Stockholms Stad där vi ska utföra löpande drift och underhåll under en avtalsperiod på 2+2 år. Vi ansvara för genomförandet av underhållsåtgärder så som felavhjälpning, byte av ljuskällor, armaturer och rostskadade stolpar samt åtgärda kabelfel och trafikskador.

 

"Vi är glada över att Stockholm stad har valt att arbeta med ONE Nordic ytterligare en avtalsperiod. Vi har länge varit en leverantör till Stockholms Stad inom underhåll av stadens belysning- och trafikanläggningar och är med andra ord väl införstådda i vad som skapar en fungerande stadsmiljö för stadens invånare"
Magnus Höglund, avdelningschef i Service Stockholm EBT (elnät, belysning & trafik) på ONE Nordic.

Bild på personal i Segeltorp

Jobba hos oss

På våra karriärsidor hittar du både lediga jobb, information om traineetjänster och konsultuppdrag. Vi växer så att det knakar så tveka inte att skicka din ansökan till oss.

Karriärsidor För konsulter